Jupiler nog vijf jaar sponsor Belgische voetbal

Het biermerk Jupiler, dochter van de groep AB InBev, zet zijn samenwerking met het Belgische voetbal nog vijf jaar verder. Dat heeft het Luikse biermerk bekend gemaakt bij de voorstelling van de kalender van het nieuwe seizoen in de Belgische hoogste voetbalklasse. Door die verlenging blijft Jupiler nog minstens vijf jaar naamsponsor van de eerste klasse van het Belgische voetbal. Het huidige contract liep na dit seizoen af. Ook het shirt met de Gouden Stier, het logo van het biermerk, voor de topschutter uit de eerste klasse blijft behouden. Jupiler is al meer dan twintig jaar sponsor van de Pro League en is ook de hoofdsponsor van de Rode Duivels, de Belgische nationale voetbalploeg. Het Belgische biermerk is sinds vijf jaar ook sponsor van de Nederlandse eerste klasse, het equivalent van de Belgische tweede klasse. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Wall Street sluit hoger

02/12/2021 21:10

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn donderdag hoger gesloten. De S&P 500 won 1,4 procent op 4.577,10 punten, de Dow Jones index steeg 1,8 procent tot 34.639,79 punten en de Nasdaq eindigde 0,8 procent hoger bij een slotstand van 15.381,32 punten.

Volgens marktanalist Michael Hewson van CMC Markets is het de vraag of de winsten duurzaam blijken of dat aandelen toch kwetsbaar blijven voor negatieve nieuwsberichten.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20