Ikea verkoopt volledig huis voor 65.000 euro

Ikea heeft een prefabhuis in de aanbieding, dat de naam Aktiv meekreeg en is ontworpen in samenwerking met Ideabox. De Aktiv is eerder deze maand gedemonstreerd tijdens de Portland Home & Garden Show. Het huis telt één slaapkamer en kost omgerekend iets meer dan 65.000 euro.

Hoe zet je de Aktiv in elkaar? Zitten er 1.000 schroefjes bij? Gelukkig is het minder complex. Het huis wordt via een oplegger getransporteerd naar een kavel. De Aktiv wordt compleet geleverd en bevat ook wat meubilair, een keuken en badkamer.

Niet iedereen is even handig en het kan soms behoorlijk frustrerend zijn om de meubels van Ikea in elkaar te zetten. Vorige maand reageerde Ikea op klagende klanten door een serie video`s online te zetten. Daarin zetten montere monteurs fluitend het bed “Malm” in elkaar.

De Aktiv is aan de buitenkant groen. Een blauwgeel huis, de basiskleuren van Ikea, zou vermoedelijk niet aanslaan. De waterpijpen, apparatuur en led-lampen besparen energie.

Meer
Mijn Volglijst

Idylla van Biocartis kan omikron detecteren

09/12/2021 06:29

(ABM FN) Het Idylla-platform van Biocartis kan de omikron-variant van het coronavirus detecteren. Dit bleek donderdagochtend uit een persbericht van het diagnosticabedrijf.

Binnen de 90 minuten levert de rRT-PCR test van Biocartis resultaat op.

Door de nieuw ingebouwde  ‘dual target’-technologie in de covid-test en het Idylla-toestel, kunnen mutaties zoals omikron beter worden ontdekt.

Door: ABM Financial News.pers@abmfn.beRedactie: +32(0)78 486 481

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20