Het geslachtsdeel van Mick Jagger

De Britse krant Sunday Times publiceert een aantal stukken uit het boek Redeeming Features, de mémoires van de Engelse designer Nicholas Haslam, dat in november verschijnt. Haslam werkte voor o.a. Rod Stewart, Bryan Ferry, Ringo Starr, Barbara Bach en de prins van Wales. Het boek veroorzaakte nog voor de publicatie al heel wat opschudding in Engeland omdat de homoseksuele interieurspecialist er in beweert een affaire te hebben gehad met fotograaf Antony Armstrong-Jones kort voor deze laatste zou trouwen met Prinses Margaret. Maar er staan nog meer interessante verhalen in het boek. Zoals dit:

Toen Rolling Stone Mick Jagger begin zestiger jaren zijn opwachting maakte in het Londense nachtleven, werd op een avond in een restaurant aan een naburige tafel met hem de draak gestoken. Een wat dronken koppel praatte luidop over zijn verwijfd uiterlijk, waarna de man aan zijn vrouw vroeg: ‘Is hij een jongen of een meisje?’

Jagger had het helemaal gehad met het koppel. Hij stond op, begaf zich naar hun tafel, maakte zijn ritssluiting los en ‘gooide zijn geslachtsdeel op hun tafel‘. waarna hij het verbouwereerde koppel de vraag stelde:

‘Denk je nu nog dat ik een meisje ben?’

Meer