Markten:
Markten inladen...

VRIJDAG 05 JUN

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

Heineken wil proevers inzetten om bier te verbeteren

Logo Business AM
Economie

14/11/2017 | express.be | 1 min leestijd

Heineken heeft een vacature geplaatst om nieuwe proevers te vinden. De Nederlandse brouwer heeft een smaakpanel dat aan kwaliteitscontrole moet doen.

De job houdt wel de verplichting in dat je vijf jaar in het panel blijft zitten. Het is ook de bedoeling dat je helpt om de smaak van het bier te verbeteren. Uitzendbureau Adecco heeft de vacature uitgeschreven. Enige voorwaarden om in aanmerking te komen: je moet minstens 18 jaar zijn, in een straal rond Zoeterwoude-Rijndijk wonen en wekelijks vijf uur lang beschikbaar zijn. Bij de sollicitatie wordt ook het geur- en smaakvermogen van de deelnemers getest.

Uiteraard voorziet Heineken het vervoer. Een taxi haalt je op en brengt je na het werk weer naar huis. Al hoef je het bier niet door te slikken, je mag het gerust uitspuwen.


Gelijkaardige artikels


Logo BusinessAM

Business AM | Zo gezegd

Watermark

‘We moeten op Europese schaal handelen om goed en versterkt uit deze crisis te komen’

Duits bondskanselier Angela Merkel
Logo Business AM

Business AM | Zo gezegd

Quote Merkel

‘We moeten op Europese schaal handelen om goed en versterkt uit deze crisis te komen’

Duits bondskanselier Angela Merkel
Zo gezegd: Gita Gopinath

De coronacrisis is veel groter dan de bankencrisis. Een schok als deze hebben we niet meegemaakt sinds de Grote Depressie. Misschien is dit wel de Grote Lockdown.

Gita Gopinath, de hoofdeconome van het IMF

Quote van de dag Elon Musk

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
zo gezegd michel barnier

Er zijn veel ernstige verschillen tussen het VK en de EU over de toekomstige handelsrelatie. Een akkoord is mogelijk… al is het moeilijk.

Michel Barnier, hoofdonderhandelaar brexit voor de EU
Quote van de dag corona

We moeten rationeel blijven. Maar de kans om het virus in te dammen wordt kleiner. We bereiden ons ook voor op een pandemie.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO