Grondwerken-specialist Stallaert overgenomen door Verhaeren

Het aannemingsbedrijf Verhaeren uit Zemst neemt de belangrijkste onderdelen van de groep Jan Stallaert uit Merchtem, gespecialiseerd in grondwerken en afbraak, over. Het gaat om de divisies Jan Stallaert Grond en Afbraakwerken, Jan Stallaert Transport en Stasbest, gespecialiseerd in de afbraak en verwerking van asbest. In totaal tellen de betrokken divisies een honderdtal medewerkers. Verhaeren stelt dat de overgenomen divisies bijzonder complementair zijn aan de eigen activiteiten. Bedoeling is dat Stallaert een volwaardige afdeling wordt van de groep Verhaeren. De naam Stallaert zal ook behouden blijven. Verhaeren en Stallaert werkten in het verleden al geregeld samen aan projecten. De fusiegroep vertegenwoordigt een gezamenlijke omzet van 80 miljoen euro en wordt daarmee één van de grotere bedrijven in wegenbouw en afbraak in België. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Sanofi herhaalt outlook

01/12/2021 07:36

(ABM FN-Dow Jones) Sanofi heeft woensdag de outlook voor de middellange termijn herhaald en houdt vertrouwen in zijn vaccinkandidaten. Dit maakte de Franse farmaceut voorbeurs kenbaar.

Sanofi gaat, gerekend vanaf 2018 tot en met 2025, nog altijd uit van een omzetgroei van 5 tot 10 procent voor de vaccindivisie, en houdt ook vast aan de doelstelling, gerekend vanaf 2018 in tien jaar tijd de omzet uit vaccins ruimschoots te hebben verdubbeld.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20