Gratis online rekening aanvragen

Zelfs voor iemand die niet echt handig is met een computer of het internet is het een peulenschil om gratis online een bankrekening te openen. Allereerst kies je de bank die je het meeste aanspreekt en opent vervolgens waar en wanneer je maar wilt de gewenste bankrekening. Je hoeft in principe de deur dus niet meer uit om een vestiging van de bank te bezoeken.

Online informatie inwinnen

Uiteraard kun je, voordat je overgaat tot opening van een bankrekening, altijd informatie opvragen over de diverse bankdiensten. In de moderne maatschappij met volle agenda’s is het de normaalste zaak van de wereld geworden om gebruik te maken van het internet om allerlei zaken te regelen. Dit geldt ook voor de voordelen die internetbankieren met zich meebrengt. Je hebt op die manier dus niet langer te maken met lange rijen voor de balie in een bankkantoor, niet altijd even vriendelijke bedienden en problemen om een parkeerplekje te vinden in de nabijheid van de bank. Online bankieren heeft hier gelukkig voor veel mensen verandering in gebracht.

Open een gratis rekening

AanbiederGratis adviesGratis simulatie
Tip: open een gratis zichtrekening!Simulatie maken
Vergelijk alle zichtrekeningen van KBC!Simulatie maken

Waarom online een bankrekening afsluiten?

Het openen van een online bankrekening is snel en eenvoudig. Voor steeds meer mensen wordt deze manier van werken zelfs interessanter vanwege het drukke leven dat zij leiden. Het openen van een gratis online bankrekening heeft echter nog meer voordelen, zoals:

  • Dankzij het internet kun je je bankrekeningen gemakkelijk overal en altijd beheren. Het enige dat je nodig hebt is een veilige internetverbinding en een werkende computer.
  • Steeds meer online banken bieden tegenwoordig bovendien ook bankdiensten aan via een app op je smartphone tablet.
  • Online bankieren bespaart je veel tijd omdat je je huis niet meer hoeft te verlaten om je financiën te beheren. Bovendien kun je waar en wanneer je wilt je financiële situatie in het oog houden.
  • Zelfs als je een online bankrekening hebt afgesloten blijft het mogelijk om een financieel adviseur te raadplegen op een tijdstip dat het je het beste schikt,
  • Je hoeft minder rekening te houden met standaard kantooruren als je in contact wilt treden met de betreffende bank omdat de meeste zaken online geregeld worden.
  • Een heleboel online bankrekeningen zijn gratis. Een online bank heeft immers minder kosten in vergelijking tot een reguliere variant. Deze kosten zullen in alle gevallen aan klanten door worden berekend waardoor bankproducten van reguliere banken vaak wat duurder uitvallen. Online banken kunnen echter met een eenvoudiger onderkomen ook prima uit de voeten waardoor de kosten al snel gedrukt kunnen worden.

Snel en simpel een online bankrekening openen en beheren

Het openen van een gratis online bankrekening en het beheer ervan is erg simpel. Om die reden maken steeds meer mensen gebruik van deze vorm van bankieren, Het op afstand beheren van je financiën wordt immers door een alsmaar groeiende groep mensen ontdekt en gewaardeerd. Je hoeft op die manier immers niet meer te wachten om bepaalde bankzaken uit te voeren. Vrijwel overal en altijd heb je inzage in je financiële situatie en ben je in staat om deze te beheren.
Om een gratis online bankrekening te openen hoef je slechts een paar minuten van je tijd op te offeren. De gevraagde documenten, zoals een kopie van je identiteitsbewijs en een bewijs van woonplaats kun je gemakkelijk naar de betreffende bank sturen. Het contract dat hoort bij het bankproduct dat je wilt openen zal dan zo snel mogelijk naar je worden toegestuurd. Bovendien heb je, zoals bij alle online verkopen, een bepaalde bedenktijd. Wanneer je je mocht bedenken en van de bankrekening af wilt zien, is dat binnen deze termijn zonder problemen mogelijk.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20