Gadgets die je nodig hebt tijdens thuiswerken

Geschreven met input van Twenty Four Webvertising.

Nu we weer met zijn allen veel thuis aan het werken zijn, is het belangrijk om een goede thuiswerkplek te creëren. Als bedrijf zijnde moet je dat dus ook bij je werknemers stimuleren. Laat ze bijvoorbeeld wat spullen van kantoor meenemen, zodat ook thuis goed gewerkt kan worden. Het is zelfs mogelijk om wat extra kantoorspullen aan te schaffen zodat iedereen een tweede werkplek heeft.

Niemand kan op dit moment inschatten hoelang we nog met zijn allen thuiswerken en daarom is het super belangrijk om daar even goed in te investeren, voor jezelf en voor je werknemers. Echter zijn niet alleen de juiste kantoorspullen nodig, maar je moet eigenlijk ook thuis over een aantal gadgets beschikken die jou met het werk kunnen helpen. Daarnaast zijn leuke gadgets ook fijn om de thuiswerkplekken wat beter aan te kleden. In dit artikel noemen wij een aantal belangrijke gadgets op die niet mogen ontbreken.

Speakers

Niet iedereen vindt het fijn om met muziek op de achtergrond te werken, maar als je beschikt over een goede speaker, dan kan je de juiste muziek opzetten. En het voordeel van thuiswerken? Iedereen kan de muziek zelf uitkiezen, dus je hoeft niet meer te luisteren naar de standaard radiozender van kantoor of naar de nummers die collega’s opzetten.

Bureauklokken

Ondanks dat elke computer natuurlijk een digitale klok heeft, is het ook leuk om een bureauklok aan te schaffen.

USB

De ouderwetse USB wordt tegenwoordig natuurlijk een stuk minder vaak gebruikt, maar ondanks dat blijft het toch erg handig om een USB in huis te hebben. Zo heb je altijd iets bij de hand om je bestanden op te zetten.

Muismat

Gadgets in het nieuwjaarspakket

Natuurlijk zijn deze gadgets enorm geschikt om te geven aan je werknemers. Stel een leuk nieuwjaarspakket samen en schaf een aantal leuke gadgets aan. Wil je de gadgets nog personaliseren? Dat kan! Je kunt allerlei gadgets namelijk laten bedrukken met een ontwerp naar keuze. Dat kan bijvoorbeeld ook het bedrijfslogo zijn. Er zijn verschillende online partijen waar je dat kunt regelen, waarbij Maxilia een goed voorbeeld is. Bekijk het ruime assortiment met gadgets en overige artikelen en laat alles bedrukken. Je zult zien dat je werknemers blij zullen zijn met het persoonlijke nieuwjaarspakket.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20