Business AM nodigt Walter Isaacson, auteur van “Elon Musk” uit voor een exclusieve lezing in Gent!

BusinessAM heeft de eer om Walter Isaacson, de internationaal geroemde biograaf van iconen als Steve Jobs, Einstein en Leonardo da Vinci, te verwelkomen voor een exclusieve lezing op 25 november in het auditorium van Meetdistrict Gent.

Isaacson zal, in samenwerking met Spectrum, o.a. zijn nieuwste boek presenteren, waarin hij het fascinerende en controversiële verhaal van Elon Musk vertelt.

Beluister hier ons exclusieve interview met Walter Isaacson.

Wat mag je verwachten?

In zijn nieuwste werk deelt Isaacson zijn ervaringen van twee jaar nauwe samenwerking met Elon Musk, zijn collega’s, dichte vrienden en familie, en biedt hij ons unieke inzichten in de strategieën van deze uitzonderlijke ondernemer. Bovendien zal hij dieper ingaan op wat grote leiders kenmerkt en wat hen drijft, gebaseerd op zijn eigen observaties en geschiedkundig onderzoek. 

Walter Isaacson gaat in gesprek met Wouter Verschelden, journalist van BusinessAM en politiek commentator op Play en Canvas. Bovendien zal er ook ruimte zijn voor een persoonlijke signeersessie van Isaacson.

?️ Tickets

Koop nu je tickets! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Over Walter Isaacson

Walter Isaacson (VS, 1952) is de meest invloedrijke biograaf en auteur van bestsellers over de levensverhalen van Elon Musk, Steve Jobs, Walter Einsein, Leonarda Da Vinci, Benjamin Franklin en Henry Kissinger.

Hij was ook directeur en bestuursvoorzitter van het Aspen Insitute, CEO van CNN en hoofdredacteur van Time. 

Isaacson ontvang dit jaar de National Humanities Medal van president Joe Biden, één van de grootste onderscheidingen van de VS.

Extra: Ontvang het nieuwste boek van Elon Musk gratis bij een Business AM-jaarabonnement

Wie nu intekent op een jaarabonnement op Business AM krijgt het nieuwste boek van Elon Musk helemaal gratis!