Een hypotheek bij Leemans

Voordat je een huis koopt, is het belangrijk dat je eerst voldoende informatie verkrijgt. Om de aankoop te financieren, zul je hoogstwaarschijnlijk een hypotheek moeten afsluiten. Wanneer je voor een hypothecaire lening kiest, gaat de bank je vermogen na om het geleende bedrag elke maand of binnen de vastgestelde termijn terug te betalen.

Een kredietnemer die een lening aanvraagt, moet goed de algemene voorwaarden lezen. De reden hiervoor is dat lage rentetarieven niet altijd wenselijk zijn omdat er mogelijk verborgen kosten zijn.

Met een hypothecaire lening betaal je jouw lening over meerdere jaren terug en naarmate jouw financiële situatie evolueert, kan de Flexible Home Loan zich aanpassen. Wil je de looptijd van jouw lening verkorten of verlengen? Moet je jouw maandelijkse terugbetalingen voor een periode verminderen? Of jouw rentevoet herzien? Alles is mogelijk met de hypotheek van Leemans.

Vergelijk hier de beste hypotheekleningen:

[table id=5 /]

Algemene minimumvereisten voor een hypotheek

  1. Het koopcontract van je huis moet je kunnen voorleggen. Zorg ervoor dat je alle pagina’s (inclusief lege pagina’s) en addenda opneemt.
  2. Je hebt bankrekeningnummers, het adres van jouw bankfiliaal en jouw laatste bankafschrift nodig, plus loonstroken, of ander bewijs van werk en salaris.
  3. Als je zelfstandige bent, moet je balansen, belastingaangiften voor 2-3 voorgaande jaren en andere informatie over jouw bedrijf voorleggen.
  4. Informatie over schulden, inclusief lening- en creditcardnummers en de namen en adressen van jouw schuldeisers kunnen ook opgevraagd worden. In de praktijk zullen kredietverstrekkers de meeste van deze informatie uit kredietrapporten kunnen halen. Je wil er echter zeker van zijn dat je alle accountinformatie vrijgeeft.

Na ondertekening van de notariële akte ben je de officiële eigenaar van het onroerend goed en dien je de jaarlijkse onroerende voorheffing te betalen. Je hebt ook een verzekering nodig voor je nieuwe huis.

Heb je dus plannen om te bouwen of wil je een appartement kopen of bouwen? Met een ‘Leemans hypothecaire lening voor onroerende zaken’ kan je een deel van het geld lenen dat je nodig hebt. Deze lening wordt meestal gedekt door een hypotheek en / of een volmacht om een ​​hypotheek te creëren.

Vind hier de beste hypotheek voor jouw situatie:

[table id=5 /]

Geen behoefte aan eindeloze onderhandelingen: alles is glashelder en begrijpelijk. En als je je rentetarief wilt verlagen, heb je de leiding.

Meer