De Viabuy prepaid mastercard voor jou vergeleken

De VIABUY Prepaid Mastercard is een goed alternatief voor een creditcard. VIABUY kan je laten genieten van een gouden of zwarte officiële licentie door International Prepaid MasterCard. Het is dus visueel niet te onderscheiden van een standaard MasterCard met krediet en loopt niet het risico dat een provider jouw kaart niet accepteert.

In vergelijking met andere prepaid creditcards biedt het je een online account waaraan een persoonlijke IBAN is toegewezen. Gebruik deze IBAN om jouw kaart gratis te laden – of anderen geld naar jouw account te laten sturen, bijvoorbeeld je werkgever, vrienden of familieleden.

Met de accountmonitor voor jouw Prepaid Mastercard heb je jouw kosten onder controle en ontvangt je maximale beveiliging.

In vergelijking met andere prepaidoplossingen biedt het account je onbeperkte gratis inkomende en uitgaande binnenlandse / SEPA bankoverschrijvingen, veel verschillende laadopties, online bankfuncties, een speciale IBAN, de prestigieuze, in hoogreliëf gemaakte Mastercardkaart in goud of zwart en nog veel meer voordelen.

Kenmerken van VIABUY MasterCard Prepaid

  • Gestempeld ontwerp in goud of zwart
  • Geen afwijzing vanwege negatieve kredietwaardigheid of slechte kredietbeoordelingen
  • Kaarten worden binnen 24 uur internationaal verzonden
  • Private buitenlandse account. Onmiddellijk een account openen.
  • Laad handig via bankoverschrijving, contante betaling bij aflevering
  • Deel geld in realtime
  • Verkoopkennisgeving via e-mail of sms
  • Geen verbinding met jouw gewone account

Toch liever een andere kredietkaart? Bekijk dan snel de opties van Cofidis:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Tip: aanvragen in 2 minutenGratis geld opnemen in België en het buitenland!Meest aangeklikte kredietkaartMeer informatie
Tip: U kan er alles online mee betalen!Meer informatie
Een kredietkaart voor studenten!Meer informatie 

Wat zijn de kosten?

De VIABUY Prepaid MasterCard is vrij van jaarlijkse kosten voor de eerste drie jaar. In tegenstelling tot de meeste vergelijkbare prepaidproducten, is de VIABUY Prepaid MasterCard drie jaar geldig. Pas na drie jaar en verlenging van jouw kaart betaal je een jaarlijkse vergoeding van slechts 29,90 euro.

De toeslag voor de uitgifte van 89,70 euro omvat de personalisatie van een in reliëf gemaakte hoogwaardige premium MasterCardkaart in goud of zwart, die wordt belast met jouw eerste aanbetaling van 90 euro.

De VIABUY Prepaid MasterCard is de slimme en gemakkelijke manier om jouw geld te beheren. In plaats van contant geld bij je te hebben, biedt hij je het hoogste niveau van prestige, veiligheid en comfort van een gouden of zwarte Prepaid MasterCardkaart. Laad jouw VIABUY Prepaid MasterCard gewoon met geld en gebruik deze voor alle dingen waar je contant geld voor gebruikt: wereldwijd winkelen, facturen betalen of online.

Alles wat je moet doen om jouw VIABUY Prepaid MasterCard te krijgen, is een bewijs van je identiteit en adres voorleggen. Geen kredietcontroles en geen langdurig aanvraagproces. Je kaart wordt 24 uur na bevestiging van de bestelling verzonden.

Op zoek naar een alternatief? Bekijk de kredietkaarten van Cofidis hier:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Tip: aanvragen in 2 minutenGratis geld opnemen in België en het buitenland!Meest aangeklikte kredietkaartMeer informatie
Tip: U kan er alles online mee betalen!Meer informatie
Een kredietkaart voor studenten!Meer informatie 
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20