De gekste voorwerpen ooit in een mensenlichaam gevonden

In het boek `Stuck up` tonen drie medici de 100 meest bizarre voorwerpen die ze tijdens hun carrière in een menselijk lichaam hebben aangetroffen. De beschrijvingen worden geïllustreerd met röntgenfoto’s. Wie het boek leest kijkt op een andere manier naar Barbiepoppen en babyschoenen.

Jonge mensen, en vooral kinderen, steken van alles in hun mond. Laat kleine kinderen niet alleen in de buurt van muntgeld, want de kans is groot dat het in hun maag terecht komt. Bij volwassen mensen komen de vreemde objecten meestal in het lichaam terecht via het rectum. Vaak trachten de slachtoffers seksuele bevrediging te bereiken door gekke dingen in te brengen.

Allicht schamen deze mensen zich. Ze putten zich uit in creatieve smoesjes om te verklaren wat er is gebeurd. Sommigen beweren dat ze aan het stofzuigen waren en ongelukkig terecht kwamen op het betreffende object. Nog ongeloofwaardiger wordt het wanneer ze daaraan toevoegen dat ze stofzuigden in hun blootje.

Op de foto een persoon die een videocassette in zijn lichaam heeft. De Huffington Post heeft een selectie van de foto’s gemaakt.