Business AM – Corporate

Als uw organisatie zich richt op het blijven informeren en empoweren van haar teamleden, neem dan een Business AM Corporate Abonnement!

Tarieven

3-5 leden: €1000
5-10 leden: €2000
10+ leden: prijs bespreekbaar

Wilt u meer weten over onze groepsabonnementen en hoe ze kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via marketing@medianation.be. Ons team helpt u graag verder.

Business AM staat bekend om zijn diepgaande analyses, up-to-date nieuwsberichten en exclusieve inzichten in de wereld van zaken, financiën, technologie en meer. Met ons Corporate Abonnement kunnen u en uw team profiteren van:

Flexibiliteit en gemak

Met dit abonnement kunnen meerdere teamleden tegelijkertijd toegang krijgen tot ons platform, waardoor het delen van kennis en informatie binnen uw organisatie wordt vergemakkelijkt.

Onbeperkte toegang tot alle premium artikels

Geniet van een grenzeloze stroom aan kwaliteitsinformatie. U en uw team krijgen onbeperkte toegang tot alle diepgaande analyses, exclusieve interviews en relevante rapporten die Business AM te bieden heeft, zowel in het Nederlands als het Frans!

Inclusief Midday Brief & Wetstraat Insider nieuwsbrieven

Mis nooit meer belangrijk zakelijk nieuws. Ontvang dagelijks onze Midday Brief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Duik dieper in de politieke wereld met onze Wetstraat Insider-nieuwsbrief en ontdek de verborgen krachten achter de schermen.

Korting op exclusieve evenementen

Als abonnees krijgen u en uw team korting op onze spraakmakende evenementen met inspirerende sprekers zoals Yuval Noah Harari, Al Gore, Esther Perel, Walter Isaacson, en nog veel meer.