CNB Jeans breidt aantal verkooppunten verder uit

Het Belgische jeansmerk CNB Jeans gaat zijn activiteiten fors uitbreiden. Vandaag telt het merk in België zes pilotstores en in heel Europa zo`n 1.200 verkooppunten. De collectie is in zeven landen verkrijgbaar en dat zullen er komend seizoen flink meer worden. CNB Jeans werd in 1996 opgericht in België. De toenmalige bedrijfsnaam, Cannabis Jeans, stond groei van het merk echter in de weg. Zo importeerden diverse landen het merk niet en ontvingen de vrachtwagens bij de douane meer dan gemiddelde aandacht. Een naamsverandering bracht uitkomst. De inkoopprijzen van CNB Jeans liggen tussen de € 20 tot 25 voor jeans. Er verschijnen jaarlijks twee collecties met elk zo`n 1.100 items.

Meer
Mijn Volglijst

Beursblik: KBC trekt koersdoel Resilux op na overnamebod

26/11/2021 09:01

(ABM FN) KBC Securities heeft vrijdag het koersdoel voor Resilux verhoogd van 220 naar 235 euro, gelijk aan het overnamebod van Quva.

Quva bereikte al een akkoord met referentieaandeelhouder familie De Cuyper over het belang van 57,5 procent voor 235 euro per aandeel. Dit zal Quva ook betalen voor het resterende belang van 42,5 procent. Na afronding van de transacties haalt Quva Resilux van de beurs.

De analisten van KBC wachten nu het prospectus af.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20