Bankieren bij Deutsche Bank

Al tientallen jaren is Deutsche bank één van de grotere banken in Europa. Het hoofdkantoor van de Deutsche Bank is gevestigd in het Duitse Frankfurt am Main. Echter zijn er over heel Europa verschillende vestigingen van de bank te vinden. De bank biedt hoogwaardige producten aan voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wat betreft de zakelijke markt heeft Deutsche Bank een hele goede reputatie en helpt het verschillende bedrijven bij complexe bankzaken. Op vlak van internationaal bankieren is Deutsche Bank een zeer hoog aangeschreven organisatie, die bekend staat om de hoogwaardige producten en diensten die het aanbiedt.

Spaarrekening Deutsche Bank

Deutsche Bank heeft verschillende spaarproducten die je bij de bank kunt afnemen. De bank werkt met verschillende renteperiodes. Dat betekent dat het rentepercentage steeds hoger wordt naarmate de looptijd van de spaarrekening langer is. De rente over die spaarrekening wordt per periode uitgekeerd, bijvoorbeeld per kwartaal of per maand. De rente die wordt uitgekeerd wordt op de lopende spaarrekening gestort. Hierdoor wordt het saldo verhoogd, en aan het eind van de volgende periode wordt over het nieuwe totaalbedrag, dus inclusief de rente van de vorige periode, nieuwe rente uitgekeerd. Dat wordt ook wel rente-op-rente genoemd.

Deutsche Bank betaalrekening

Het is ook mogelijk om een betaalrekening bij Deutsche Bank te openen. De meest bekende vorm is bankieren via het basispakket van Deutsche bank. Vanaf januari 2019 kost het gebruik maken van een basispakket € 32,00 per jaar. Bestaande klanten van Deutsche Bank die het basispakket actief gebruiken, betalen niets voor die dienst. Hiermee volgt Deutsche Bank een ontwikkeling die bij steeds meer banken te zien is, waarbij veel grote banken een standaard prijs hanteren voor het gebruiken van de betaaldiensten.

Bankieren bij Deutsche Bank wordt aangeboden als DB M@X. Dat is het meest complete pakket uit het aanbod en is een all-in oplossing met verschillende diensten. Zo krijg je met DB M@X een zichtrekening, spaarrekening, toegang tot online bankieren en mobiel bankieren. Het gebruiken van een debetkaart of kredietkaart is een optie die naar keuze kan worden toegevoegd. Er zijn een aantal redenen die ervoor kunnen zorgen dat je kosteloos gebruik kunt maken van DB M@X, en dus geen € 32,00 per jaar moet betalen

. Zo kunnen bijvoorbeeld jongeren onder de 25 jaar kosteloos gebruik maken van DB M@X, en ook wanneer het saldo op de lopende rekening bij Deutsche Bank meer dan € 10.000 is, hoef je geen kosten te betalen voor het gebruik van de dienst.

Beleggen met een FInancial ID

Naast het zakelijk en particulier bankieren bij Deutsche Bank, biedt de bank ook de mogelijkheid aan om de beleggingsfondsen van klanten te beheren. Deutsche Bank blinkt uit door haar zeer persoonlijke aanpak. Samen met jou wil de bank de beleggingen beheren. Om ervoor te zorgen dat er een maximaal rendement uit jouw beleggingen wordt gehaald, wordt je eigen Financial ID opgesteld. Hiermee wordt heel precies in kaart gebracht wat jouw financiële doelen zijn. Er wordt onder andere gekeken naar je behoefte aan liquiditeiten, behoefte aan bescherming tegen een tegenvallend rendement en behoefte aan groei van het vermogen.

Als er gezamenlijk is vastgesteld wat je financiële doelen zijn, geeft Deutsche Bank nauwkeurig inzicht in het eigen vermogen. Online kunnen de beleggingen eenvoudig beheerd worden, en via de moderne interface op de website is de evolutie van jouw portefeuille eenvoudig te volgen. Dat alles wordt aangeboden via de Online Portfolio Manager. Door in te loggen op je persoonlijke omgeving bij Deutsche Bank wordt bankieren en beleggen dus een stuk eenvoudiger.

Voor iedereen toegankelijk

Deutsche Bank kenmerkt zich door de expertise die men de klanten kan bieden. De bank weet voor iedereen een gepaste betaaloplossing te bieden. Van kleine particuliere klanten tot grote zakelijke klanten, en van klanten met beperkte financiële middelen tot klanten met een groot vermogen. Zij vinden het daarnaast erg belangrijk dat je altijd en overal inzicht in je bankzaken moet kunnen hebben. Daarom staan er bij Deutsche Bank via verschillende kanalen altijd adviseurs klaar die jou kunnen helpen met de vragen die je hebt. Dat kan zowel online als telefonisch en op kantoor bij Deutsche Bank. 

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20