Argenta Assuranties verkoopt divisie schadebeheer

De Antwerpse bankverzekeraar Argenta heeft de afdeling schadebeheer binnen zijn divisie Argenta Assuranties verkocht aan de groep Van Ameyde Belgium. Financiële details over de transactie werden niet bekend gemaakt. Er wordt wel benadrukt dat de verkoop geen gevolgen heeft voor de werkgelegenheid. In totaal zijn een 25-tal medewerkers bij de activiteiten van de afdeling schadebeheer betrokken. In april van dit jaar werd al een intentieverklaring ondertekend over de verkoop. De Nederlandse Van Ameyde Groep is met schadebeheer actief op de Europese markt en richtte eerder dit jaar Van Ameyde Services Belgium op. Het schadebeheer van de portefeuille motorrijtuigenverzekeringen, brandverzekeringen en familiale verzekeringen van Argenta zou in het vierde kwartaal van dit jaar bij de Belgische divisie van de Nederlandse groep worden ondergebracht. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Wall Street sluit hoger

02/12/2021 21:10

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn donderdag hoger gesloten. De S&P 500 won 1,4 procent op 4.577,10 punten, de Dow Jones index steeg 1,8 procent tot 34.639,79 punten en de Nasdaq eindigde 0,8 procent hoger bij een slotstand van 15.381,32 punten.

Volgens marktanalist Michael Hewson van CMC Markets is het de vraag of de winsten duurzaam blijken of dat aandelen toch kwetsbaar blijven voor negatieve nieuwsberichten.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20