‘Apple is een sekte en dit is het bewijs’

Een video die werd gemaakt bij de opening van de eerste Apple store in Zweden versterkt het imago van Apple als ‘een sekte’. De beelden doen zelfs in Zweden vragen rijzen. ‘Opening Apple Store maakt Zweden ongemakkelijk,’ schrijft The Wall Street Journal. ‘Beelden van roepende en in de handen klappende werknemers van Apple hebben een storm van reacties veroorzaakt op sociale media in het Scandinavische land, waarbij velen het enthousiasme vergelijken met dat van een sekte’.

De prominente Zweedse radiomaker Tor Billgren ging nog een stap verder: In naam van mijn land verontschuldig ik me tegenover de wereld voor deze scènes bij de opening van de Apple Store nabij Stockholm’.

De video krijgt voor elke ‘like’ ongeveer tien ‘dislikes’. Dinsdagavond hadden al 2400 mensen de video ge-‘disliked’ tegen amper 220 ‘likes’.

[PICTURE|sitelpic|90×110]

Meer
Mijn Volglijst

GameStop duikt dieper in rode cijfers

08/12/2021 21:30

(ABM FN-Dow Jones) GameStop is het afgelopen kwartaal dieper in de rode cijfers gedoken, ondanks een hogere omzet. Dit bleek woensdag nabeurs uit de kwartaalcijfers van de Amerikaanse retailer van computerspellen.

GameStop boekte het afgelopen kwartaal een nettoverlies van 105,4 miljoen dollar, ofwel 1,39 dollar per aandeel, in vergelijking met een verlies van 18,8 miljoen dollar ofwel 0,29 dollar per aandeel, in dezelfde periode een jaar eerder.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20