5 tips voor vrouwen die een affaire beginnen met een gehuwde man

Het beste advies dat je iemand kan geven die een relatie met een gehuwde man wil starten, is om er vooral niet aan te beginnen. Maar dat is misschien niet praktisch voor vrouwen die echt verliefd zijn. De liefde van je leven kan immers een gehuwde man zijn… Toch mogen deze vrouwen nooit vergeten dat hun eigen overleving cruciaal staat. Hier zijn vijf tips voor wie er toch aan begint:

1. Zijn gezin blijft altijd belangrijker dan jij

Zijn familie -en zijn vrouw is daarbij inbegrepen –  zal altijd op de eerste plaats komen. Het is niet omdat hij zich negatief over zijn huwelijk uitlaat, dat zijn familiale verplichtingen minder belangrijk voor hem zijn. Bij zowat elk gezinsleven horen vrienden en een sociaal netwerk dat een bepaald comfort biedt. Hij wil dat niet kwijtspelen.

2. Jullie relatie is een geheim en zal dat altijd blijven

Geschenken kan je krijgen en zijn liefde ook, maar hij zal je nooit aan je vrienden voorstellen of het risico nemen dat jullie relatie bekend wordt.

3. Hoe fijn deze man ook moge zijn, je bent een tijdelijke afleiding voor hem

Een uitspraak die vele vrouwen kwalijk zullen nemen,  maar spijtig genoeg niets meer is dan een storende waarheid. Eens de vlam in de relatie begint te doven worden romantische ontmoetingen voor hem niet meer dan een verplicht nummer.

4. Hij zal zijn vrouw niet verlaten

divorce seperate couple letting go past
Minder dan 5 procent van gehuwde mannen verlaat zijn vrouw voor degene met wie hij een affaire heeft. Een echtscheiding brengt wettelijke en financiële verplichtingen met zich mee; scheiden blijft de snelste manier om arm te worden.  Ook in slechte huwelijken hebben partners comfortabele gewoontes ontwikkeld en voelen partners vaak nog iets voor elkaar. Vergeet niet dat deze man ook nog altijd seksuele betrekkingen met zijn vrouw heeft, zelfs al je dat liever niet gelooft.

5. Juridisch, financieel en emotioneel heb je geen voet om op te staan

Dat je op juridisch en financieel gebied niets kan opeisen, klinkt logisch, maar ook op emotioneel vlak sta je met lege handen. Mannen zijn van de praktische soort. Wanneer het over is tussen jullie zal zijn leven gewoon weer doorgaan.
Meer