16 geheimen van piloten en stewardessen


12. Fooien

[media-credit name=”Austrian Airlines” link=”https://www.flickr.com/photos/austrianairlines/14171428879/in/photolist-nAhh5F-iyh8DR-fSUq7T-8FYudU-faQew6-Qdr1-hnpdW7-qkkB9v-7zWc43-6pyNNB-5EcwFT-oiNpT6-nDPkLA-rrDxD1-7vFZQe-biCabF-fKi35t-5VzLDm-6pCyky-bV5oxQ-7JdcJP-foT68M-9gRox5-92aVCU-4jNt4k-9gNfbK-8tNVsR-fKdnwp-etEN6G-fJjfeP-eYXxJ4-7zSqF8-9sCPw9-9gNnoH-7yUGKD-ebZPBj-j1Ay6X-hvMK7W-8m8SYw-6efCCQ-SaoUM-ap5R6c-6gsSTp-929opz-9jgbom-rqep7J-BgDzVW-fjHRik-aZwrit-rUbZ3″ align=”alignnone” width=”1024″]stewardess plane food[/media-credit] Een redditor: “Niemand geeft ooit fooien aan flight attendants. Dat betekent dat een fooi bij je eerste drankje vaak leidt tot bijkomende gratis drankjes.”