5 betaalbare restaurants in Antwerpen die de Gault&Millau haalden

Eerder deze week werd de nieuwe Gault&Millau restautantgids voorgesteld. De grote winnaar is voor de vijftiende keer het Hof van Cleve in Kruishoutem, het restaurant van Peter Goossens. Welke goed scorende en betaalbare restaurants in het centrum van de stad Antwerpen raadt de gids ons dit jaar aan?

In Antwerpen een restaurant of brasserie uitkiezen om te gaan eten, is niet gemakkelijk. Misschien maakt de nieuwe gids van Gault&Millau het voortaan een beetje makkelijker. Hieronder een reeks goed scorende restaurants die ook nog eens betaalbaar zijn.

1. Schnitzel

Het restaurant bevindt zich in het centrum van Antwerpen op de Paardenmarkt. Je kan hier terecht voor Belgische en allerlei Europese gerechten. Ook vegetariërs vinden wel wat op de kaart.

2. In de balans:

Op de Kaasrui in Antwerpen vind je dit fijne restaurantje terug. Ideaal om eens gezellig te gaan eten en goed te genieten van hoge culinaire gerechten.

3. Nathan:

In de Lange Koepoortstraat tref je Nathan. Een lekker restaurant waar men rekening houdt met al je wensen. De koks van Nathan bieden lekker eten, aan prijzen die best meevallen. Culinair niveau om U tegen te zeggen.

4. Minerva:

In de Karel Oomsstraat vind je het gezellige Minerva terug. Een restaurant dat voldoet aan alle wensen van iemand die houdt van gastronomie. Ook ideaal om eens lekker te lunchen.

5. Sir Anthony van Dijck:

In één van de gezelligste straten van Antwerpen schuilt dit restaurant. Het restaurant beschrijft zichzelf als ‘dineren in een romantische sfeer’ en we geven ze geen ongelijk. Eens je door de Vlaeykensgang loopt, keer je terug in tijd en geniet je ook van het heerlijk eten dat Sir Anthony van Dijck te bieden heeft. Vijf sterren voor locatie, denken we dan!
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20