10 mannelijke vaardigheden waar vrouwen voor vallen

Het is niet eenvoudig om indruk te maken op vrouwen. Bovendien lopen de wensen van dames nogal uiteen. De ene vrouw houdt van mannen die hun emotionele en verzorgende kant tonen, de andere vrouw prefereert onafhankelijke en ridderlijke heren.

Gelukkig zijn er tien vaardigheden die op zowat elke vrouw indruk maken.

1: Vreemde talen spreken, want dat is een teken van toewijding of een wereldwijze geest.

2: Een instrument bespelen. Vrouwen koppelen muzikaal talent makkelijk aan romantiek en gevoeligheid.

3: Een auto repareren. Je hoeft niet alle onderdelen van het motorblok te herkennen. Het volstaat om een diagnose te kunnen geven zodra een technisch mankement optreedt. Vrouwen houden van mannen die niet voor schut staan wanneer ze moeten onderhandelen met een oneerlijke reparateur.

4: Dansen. Het is niet lastig om te leren dansen. Eigenlijk is alleen lef nodig. Dansen roept bij dames associaties op met zelfvertrouwen, toegankelijkheid en een goed humeur.

5: Koken. Elke dame, waar ook ter wereld, is positief verrast als een man ook maar een beetje kan koken.

6: Sporten. Kies niet voor het weke golfspel, maar bekwaam je in stoere sporten zoals boxen, voetbal of rugby. Vrouwen associëren zulke sporten met mannelijkheid.

7: Klussen. Vrouwen willen niet zelf een lampje ophangen of een kast in elkaar zetten. Veel is daar niet voor nodig, meestal volstaan het goede materiaal en wat gezond verstand.

8: Vrijen. Seks is voor vrouwen belangrijk, want ze zien het als een indicatie van hoe hun partner over hen denkt.

9: Stijl. Draag mooie kleren, kam en knip je haar, voorkom dat je er als een sloeber uitziet, want vrouwen zien daarin meestal een teken van luiheid.

10: Praten. Of beter gezegd: luisteren. Toon interesse, stel de juiste vragen, etaleer medeleven. Sla je de plank finaal mis bij de andere punten, dan kan je het compenseren door uit te blinken in duidelijke en adequate communicatie.