Markten:
Markten inladen...

DONDERDAG 01 OKT

Business 24/7

Zoeken
Goesting. Inspiratie. Wanderlust.
scrollTop top
14/08/2020 goodbye.be 3 min leestijd

Zillertal: een fietsparadijs voor het hele gezin

Oostenrijk, land van bergen, veel groen, gezellige dorpjes, lekker eten en diepe valleien. Iedereen kent Oostenrijk als een van de meest populaire wandelbestemmingen binnen Europa, maar groeide de voorbije jaren ook uit tot een topbestemming voor fietsers. We sommen enkele fietstroeven van Zillertal voor je op.

Zomerse bikeliften

Waar de moderne bergliften tijdens de wintermaanden vooral gebruikt worden door wintersporters, is het in de zomer aan de bikers om hiervan te profiteren. Vanuit het dal rijd je over een toegangsplatform en stap je met jouw fiets in de ruime gondels. Op die manier kan iedereen van de prachtige vergezichten genieten zonder zelf de berg omhoog te moeten fietsen. Bovendien krijg je met de Zillertal ActivCard dagelijks een gratis retourrit.

Zillertal: een fietsparadijs voor het hele gezin

Elektrisch mountainbiken

Om in Zillertal te fietsen, hoef je helemaal geen getraind sporter te zijn. Speciaal voor plezierfietsers die een leuke mix van actie, natuur en gastronomie nastreven, zijn er E-mountainbikes. Met deze elektrische fietsen volg je een vast parcours richting een zonneterras op 2.000 meter hoogte met een imposant uitzicht op de omliggende bergen. Bovendien geniet je hier van heerlijke (streek)gerechten en, hopelijk, een deugddoende zon. 

Zillertal: een fietsparadijs voor het hele gezin

Bike & hike

Even genoeg van het fietsen? De beveiligde fietsenstallingen zorgen voor een goede oplossing. Na een fietstocht doorheen het Oostenrijkse landschap wissel je de pedalen in voor jouw wandelschoenen en een tocht naar meer afgelegen bergtoppen. De ideale combinatie om van Zillertal te genieten!

Zillertal: een fietsparadijs voor het hele gezin

Adrenaline tijdens een freeride

Voel je toch meer voor een uitdagend parcours en actie? Het spreekt voor zich dat het landschap van Zillertal zich perfect leent tot een spectaculaire mountainbiketocht. Op de single trails worden jouw techniek en durf op de proef gesteld: denk aan sprongen, steile curves en verschillende soorten ondergrond. Een must voor wie het allemaal wel wat avontuurlijker wil aanpakken!

Meer info

Wil je meer weten? Check dan zeker www.zillertal.at.

Source: Goodbye


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  33.962.216
 • Aantal
  doden
  1.014.095
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  118.452
 • Aantal
  doden
  10.016
Biden vs Trump
AMERIKAANSE VERKIEZINGEN
Volg het hier LIVE elke dag
Logo Business AM

Business AM | Stocks