Win 4x het boek “New Leaders” van Laurent Jacquet

A guide to leadership and self-discovery

New Leaders beschrijft hoe een nieuwe generatie van leiders van bedrijven of organisaties door middel van een innoverende, doch simpele en pragmatische approach medewerkers en omgeving kan inspireren en in een bepaalde richting leiden.

Dit boek is voor de leiders van vandaag, leiders die nieuw zijn in hun rol en een praktisch framework willen voor hoe hun teams aan te sturen, maar ook managers met meer ervaring die willen gaan behoren tot de nieuwe generatie van leiders.

In een complexe wereld waarin snelheid en verandering de enige constanten zijn, moeten de New Leaders van vandaag meer dan ooit gedreven zijn door wie ze echt zijn.

Dit traject start met de ontdekkingstocht naar zichzelf, weten wat echt belangrijk is, wat onze sterktes zijn en wat ons drijft. Door het toepassen van drie winnende mindsets en vier sleutelintenties brengt ‘New Leaders’ een frisse en nieuwe blik op hoe elk van ons op een eenvoudige doch krachtige manier zijn omgeving positief kan beïnvloeden.

Hoe elk van ons een echte leider kan zijn, op zijn eigen authentieke manier.

Dit boek winnen?

Wij kunnen dankzij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts 4 boeken wegschenken. Schrijf je nu in op de Business AM nieuwsbrief en maak kans op dit boek!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.