Waarom kiezen voor een persoonlijke lening? Wij zetten 4 tips op een rijtje

De persoonlijke lening mag zich sinds jaar en dag de populairste kredietvorm op de markt noemen. Door het aanvragen van een persoonlijk krediet is het mogelijk om op een relatief eenvoudige en financieel interessante wijze een bepaald project te financieren. Het kan daarbij gaan om een feest, maar ook om de aankoop van dure, huishoudelijke toestellen en ga zo maar door. De persoonlijke lening van Cetelem is op moment van schrijven één van de interessantste op de markt. Zij combineren gunstige voorwaarden met een zeer lage intrest waardoor dit voor iedereen een bijzonder toegankelijke kredietvorm is. Ook een persoonlijke lening aanvragen? Wij hebben alvast 4-handige tips voor jou op een rijtje gezet.

Tip: Neem zeker een kijkje bij Cetelem. Daar kan je je lening berekenen en kom je meteen te weten wat het je maandelijks zal kosten.

Let op: geld lenen kost ook geld
Kredietvorm: lening op afbetaling

Een feest geven? De persoonlijke lening biedt de oplossing!

Op verschillende momenten in het leven van de mens kan het leuk zijn om een feest te organiseren. Het kan hierbij gaan om iemands verjaardag, maar bijvoorbeeld ook om een belangrijke mijlpaal zoals een huwelijk, een communie, etc. Omwille van welke reden je ook een feest wenst te organiseren, er gaat altijd een behoorlijke investering mee gepaard. Door het afsluiten van een persoonlijke lening hoef je deze niet (volledig) met eigen middelen te doen.

Investeren in kwalitatieve inboedel

Voor het kopen van je woning op zich heb je ervoor gekozen om een hypothecaire lening af te sluiten, maar wat met alle inboedel die je nog moet aanschaffen? Uiteraard kan je een deel van deze inboedel wel met eigen geld betalen, maar het aankopen van enerzijds alle meubilair en anderzijds ook nog eens alle huishoudelijke toestellen pleegt toch een behoorlijke aanslag op je financiële situatie. Ook in dit geval biedt het afsluiten van een persoonlijke lening dan ook vaak de uitkomst.

Een noodzakelijke herstelling laat niet op zich wachten

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. De kans dat je op de meest ongewenste momenten geconfronteerd wordt met bijvoorbeeld een kapotte koelkast of een ander kapot toestel is dan ook steeds aanwezig. Heb je even niet de financiële middelen om deze te laten herstellen? Dan kan het afsluiten van een interessante, persoonlijke lening bij Cetelem een interessante oplossing betekenen.

Tip: U kunt online uw lening berekenen via de handige simulator van Cetelem

Online aanvraag van je persoonlijke lening

Een groot voordeel van een persoonlijke lening is dat je dit zelf online kan aanvragen. Via Cetelem kan je online een simulatie maken en jouw lening onmiddellijk aanvragen. Je hoeft dus geen afspraak meer te maken met de bank waarmee je uiteraard veel tijd zal uitsparen. Bovendien is het bij een persoonlijke lening niet nodig om facturen / bewijzen voor te leggen ter verantwoording van het doel waarvoor het krediet wordt aangevraagd. Na je online aanvraag en aanvaarding van je dossier beschik je dus over een bedrag wat gestort zal worden op jouw rekening.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit n.v., kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een
commerciële benaming van Alpha Credit n.v.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20