Visakaarten vergelijken: hoe vind ik de beste visakaarten?

Visakaarten worden wereldwijd geaccepteerd. De voordelen, voorwaarden en kosten worden bepaald door de banken die de kaarten uitgeven, wat betekent dat de kenmerken van bank tot bank verschillen. Banken bieden meestal verschillende versies van elke kaart, met elk hun eigen specifieke prijs en voordelen.

Visakaarten zijn een algemeen geaccepteerd betaalmiddel in vrijwel elk land ter wereld. In het buitenland zijn ze namelijk vaak gemakkelijker te gebruiken dan een gewone bankkaart.

Visakaarten staan ​​bekend als “open-lus-netwerken” die samenwerken met banken. De banken doen de feitelijke uitlening, terwijl Visa de netwerken levert waarop betalingen van de ene partij naar de andere plaatsvinden. Daarentegen zijn creditcards van American Express zogenaamde “closed-loop-netwerken”, wat betekent dat ze dienen als netwerk voor betalingen en ook als de bank die de financiering aan kaarthouders levert. Hieronder een paar voorbeelden van visakaarten:

Welke visakaarten zijn er?

De visakaarten van Cofidis kan je hier bekijken:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Tip: aanvragen in 2 minutenGratis geld opnemen in België en het buitenland!Meest aangeklikte kredietkaartMeer informatie
Tip: U kan er alles online mee betalen!Meer informatie
Een kredietkaart voor studenten!Meer informatie 

Beobank Visa Gold

Met Visa Gold van Beobank hoeft je jouw bank niet te veranderen en heb je een kredietopening van minimaal 3.000 euro. Je kunt jouw Visa Gold-creditcardrekening altijd beheren via Beobank Online en Beobank Mobile. Het jaarlijkse effectieve tarief voor de creditcard is 12,49 procent en het jaarlijkse abonnement is slechts 35 euro.

Beobank Visa Internet Cashback

Beobank-creditcard Visa Internet Cashback biedt automatisch een Aankoopverzekering en de kredietopening is 3000 euro. De jaarlijkse abonnementsprijs is 5 euro en het jaarlijkse effectieve tarief is 12,49 procent. Je kunt genieten van 3 procent korting op al jouw online aankopen die je de eerste 3 maanden met de Visa Internet Cashback-creditcard hebt betaald.

Beobank Visa Club

Visa Club van Beobank biedt een limiet van 2500 euro, heeft een effectief jaarlijks tarief van 12,49 procent en de jaarlijkse vergoeding is 5 euro. Met Visa Club krijgt je 5 procent korting op jouw online aankopen die met de kaart zijn betaald in de eerste 3 maanden. Maximaal 200 euro wordt door Visa Club per jaar vergoed.

Na de eerste aankoop met jouw Visa Club-creditcard ontvangt je een geschenk van 5 euro. De Beobank Visa Club wordt geleverd met een exclusieve Aankoopverzekering.

Keytrade Visa Gold

Met VISA Gold van Keytrade Bank kun je profiteren van de speciale aanbiedingen met het programma “Spaar en Win” en de kaart wordt door meer dan 30 miljoen verkopers wereldwijd geaccepteerd. Met Visa Gold van Keytrade Bank is het opnemen van geld mogelijk bij geldautomaten over de hele wereld.

De maandelijkse limiet voor Keytrade VISA Gold premium-creditcard is 5000 euro per maand en de jaarlijkse kosten bedragen 50 euro.

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Tip: aanvragen in 2 minutenGratis geld opnemen in België en het buitenland!Meest aangeklikte kredietkaartMeer informatie
Tip: U kan er alles online mee betalen!Meer informatie
Een kredietkaart voor studenten!Meer informatie 
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20