Vijf supertoffe redenen om bij NMBS te werken 

Welkom bij NMBS, waar jouw carrière een echt avontuur wordt! Bij ons maak je niet alleen het verschil voor anderen, maar ook voor jezelf en de toekomst. Hier zijn nog vijf redenen waarom jij helemaal thuishoort bij NMBS. 

1. 🚅 Je maakt het land mee mobiel 🚆 

Bij NMBS geef je België een mobiliteitsboost! Jouw rol is essentieel bij het verbinden van mensen en plaatsen, waardoor het dagelijkse leven van ontelbare reizigers beter wordt. Of je nu in de stuurpost zit, technisch bezig bent, of betrokken bent bij de planning – jouwib bijdrage aan mobiliteit wordt bij ons enorm gewaardeerd.  

Er is geen plaats voor sleur; elke dag brengt namelijk nieuwe uitdagingen en verrassingen. Je maakt deel uit van een dynamische en evoluerende omgeving die de mobiliteit van het land transformeert! 

2.  🌈 Bij NMBS zijn we allemaal verschillend, en dat is geweldig 🦽 

In een wereld die razendsnel verandert, streven wij ernaar dé mobiliteitsoplossing voor iedereen in België te zijn. Daarom staan diversiteit en inclusie centraal bij NMBS. Het maakt niet uit wie je bent, iedereen is welkom. 

We willen een afspiegeling zijn van de diverse samenleving waarin we leven. Gelijke kansen voor iedereen, een personeelsbestand dat net zo divers is als onze reizigers, en een bedrijfscultuur waarin elke stem telt – dat is waar we voor staan! 

3. ♻️ ️ Samen bouwen we aan een groene toekomst 🌱 

Als je bij NMBS werkt, draag je bij aan duurzame mobiliteit. Van energie-efficiëntie tot afvalbeheer en grondsanering. Je maakt deel uit van een team met een groen hart en een passie voor een duurzame toekomst! 

Wil je graag meer weten over wat wij dagelijks doen om onze mobiliteit en onze samenleving duurzamer te maken? Lees dan zeker onze brochure: ‘NMBS, hoofdrolspeler in een duurzame samenleving’ 

4. ❤️‍🩹 Welzijn staat voorop 🤕 

Bij NMBS willen we dat jij lekker in je vel zit, zowel thuis als op het werk. Veiligheid staat voorop, collega’s supporten elkaar, en leidinggevenden krijgen training om welzijnsgericht te zijn. Sterke welzijnsactoren, zoals vertrouwenspersonen, staan paraat om jou te helpen wanneer nodig. 

Die initiatieven hebben hun vruchten afgeworpen, aangezien een groot deel van ons team tevreden is (75%), zich betrokken voelt (78%), werk als zinvol ervaart (87%), voldoende uitdaging ervaart (79%), plezier heeft in het werk (89%), en energie haalt uit wat ze doen (76%). Join us dus voor een gezonde en sterke werkomgeving! 

5. 📈 Jouw carrière, jouw pad 💥 

NMBS biedt talloze kansen voor jouw professionele groei en ontwikkeling. Of je nu horizontaal of verticaal wilt groeien, we ondersteunen jouw carrièrepad.  

Elisa startte bijvoorbeeld als analist in het modernisatieproject van het treintype MR75, maar nam na zes maanden de leiding over toen de projectleider vertrok: “Bij NMBS krijg je snel veel verantwoordelijkheid. Hoewel er natuurlijk veel op me af kwam op dat moment kon ik die kans niet laten liggen. Vorig jaar solliciteerde ik intern voor de functie van project manager voor het nieuwste treintype, de M7. Ik ben heel blij dat ik die uitdaging kan aangaan.” (Lees de volledige testimonial van Elisa hier)  

Grijp de kansen die jouw pad kruisen, of blijf met enthousiasme de job doen waarvoor je hebt gekozen. Bij NMBS is jouw motivatie de sleutel tot succes! 

Ben jij nu net zo enthousiast als wij? Ontdek dan snel onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega bij NMBS! 🚆✨ 

Meer