Relais & Châteaux Hotel Heritage

Staycation: Logeren een prachtig boetiekhotel in hartje Brugge

In hartje Brugge ligt het historische Relais & Châteaux Hotel Heritage. Het pand dateert uit 1869 en werd eind vorige eeuw gerenoveerd en omgebouwd tot een prachtig boetiekhotel.

De combinatie tussen geschiedenis en hedendaagse infrastructuur komt in alle 22 kamers terug. Zo zijn de kamers klassiek ingericht met antieke meubels, maar vind je in elke kamer ook een Nespresso-machine en iPad.

Het Deluxe-ontbijt met champagne wordt opgediend in Restaurant Le Mystique. Het royale achttiende-eeuwse interieur vol gouden elementen is hier adembenemend.

Relais & Châteaux Hotel Heritage

Ook de toegenomen interesse in een staycation in Brugge wordt in acht genomen en het hotel wordt deels heringericht. De volledige bovenverdieping wordt omgebouwd tot een luxefamiliesuite met terras.

Het appartement van 250m² zal plek bieden aan zes volwassenen en twee kinderen. De drie aparte kamers hebben er elke een badkamer met douche én bubbelbad. Vanaf hierboven heb je zicht over het centrum van Brugge en het Belfort.

Overnachten vanaf 207 euro per nacht. Drie nachten in de familiesuite kan vanaf 1.405 euro. Reserveren op www.hotel-heritage.com.

Relais & Châteaux Hotel Heritage