“Sprookjesdag” van prins Harry en Megan Markle gaat er zo uitzien

Het Britse koningshuis heeft in een officiële verklaring bekendgemaakt hoe de grote dag voor de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle er gaat uitzien. De twee trouwen op 19 mei.

Zaterdag 19 mei is het zover: prins Harry en Meghan Markle stappenin het huwelijksbootje in Windsor Castle. De plechtigheid gaat door om 12 uur ’smiddags in de St. George’s Chapel. Het koppel maakt om 13 uur nog een rijtoerin een koets om rond te paraderen voor het publiek. “Harry en Meghan hopen door deze korterijtour zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten bij deze specialedag”, staat in de verklaring van Kensington Palace.

Mee te volgen op televisie

Na de plechtigheid en de rijtoer geeft prins Charles nog eenprivéreceptie voor familie en vrienden. Deze sprookjesdag wordtuitgezonden op televisie en waarschijnlijk gaan veel fans voor de buis zittendan. De twee geliefden kijken alvast uit naar hun trouwdag en bedanken iedereenvoor alle gelukwensen. 

Meer
Mijn Volglijst

Economie eurozone groeit iets harder dan gedacht

07/12/2021 10:07

(ABM FN-Dow Jones) De economie in de eurozone is in het derde kwartaal fractioneel harder gegroeid. Dit bleek dinsdag uit nieuwe cijfers van Eurostat het statistiekbureau van de Europese Unie.

Het bruto binnenlands product steeg, zoals voorlopige cijfers al lieten zien, met 2,2 procent op kwartaalbasis. In het tweede kwartaal steeg het bbp ook met 2,2 procent. 

Op jaarbasis groeide de economie in de eurozone afgelopen kwartaal met 3,9 tegen een eerder gemelde 3,7 procent.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20