Online geld lenen steeds populairder

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Kredietvorm: lening op afbetaling

Wanneer je vroeger een lening wou afsluiten was je bijna verplicht om een bezoek te brengen aan een agentschap van een bepaalde kredietverstrekker. Dat was niet altijd even praktisch: openingsuren vielen vaak samen met je eigen werkuren of die ene kredietverstrekker had geen agentschap in jouw buurt.

Dit probleem stelt zich tegenwoordig niet meer. Vandaag de dag bestaat de mogelijkheid dan ook om een lening af te sluiten via het internet. Online geld lenen is door de jaren heen ook steeds populairder geworden. Het heeft verschillende interessante voordelen, die we graag voor jou op een rijtje zetten.

Online geld lenen? Eenvoudiger kan niet!

In eerste instantie moet het gezegd dat er aan online geld lenen altijd een praktisch voordeel verbonden is. Neem nu bijvoorbeeld het afsluiten van een persoonlijke lening bij Cetelem. Deze online kredietverstrekker maakt het voor haar klanten mogelijk om op een duidelijke en eenvoudige wijze een krediet af te sluiten en dat volledig online.

Bovendien kan je via de handige module op de Cetelem website berekenen wat het maandelijks af te betalen bedrag is en op welke termijn de lening precies kan worden afgesloten. Eens je de ideale duurtijd en maandaflossing gevonden hebt, kan je de lening meteen online aanvragen via het aanvraagformulier. Je aanvraag wordt dan meteen verwerkt en je krijgt online een antwoord of het aanvaard is of niet. Wanneer je het kredietcontract getekend teruggestuurd hebt met de nodige bewijsstukken, wordt het bedrag op jouw rekening gestort.

Het aanbod van Cetelem bekijken

Lage kostprijs

Wanneer je een beroep doet op een klassieke kredietverstrekker die over een fysieke locatie beschikt moet je er rekening mee houden dat er vaak administratieve kosten aan gekoppeld zijn.

Omwille van de hele administratie die met de kredietaanvraag gepaard gaan, kan ook het prijskaartje van jouw lening hoger komen te liggen en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Wil je graag zeker zijn van een zo scherp mogelijke lening? Ook dan is lenen via het internet een absolute aanrader! Vergelijk eerst een aantal kredietverstrekkers online en doe dan je aanvraag bij de instantie die je de beste voorwaarden biedt.

Tarieven van Cetelem bekijken

Online geld lenen is de toekomst!

Online geld lenen is door de jaren heen steeds populairder geworden. De openingsuren van heel wat kredietagentschappen zijn immers niet afgestemd op de vrije uren van heel wat werkmensen. Als men van 9u tot 17u aan het werk is, is het niet mogelijk om vóór de sluitingsuren bij het kredietkantoor langs te gaan. Daarom is een online kredietaanvraag de ideale oplossing.

Kredietverstrekkers zoals Cetelem hebben ook bewezen dat men een zeer praktisch financieel product op de markt kan brengen waarbij je kan rekenen op zeer interessante tarieven.

Mensen die niet alleen eenvoudig, maar ook tegen interessante tarieven geld willen lenen, doen er dan ook zeker goed aan om in de richting te kijken van een online lening. De algemene verwachting is bovendien dat online geld lenen naar de toekomst toe alleen maar verder in populariteit zal toenemen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20