Nieuw: unieke website voor het aanschaffen van aanhangwagens door Eduard uit Balen

Geschreven met input van Twenty Four Webvertising.

In oktober 2020 heeft Eduard Aanhangers een nieuwe website gelanceerd. De website ziet er modern uit en heeft een handige tool waarmee websitebezoekers zelf een eigen aanhanger kunnen personaliseren. De website is uniek binnen de branche. Daarmee onderscheidt het bedrijf zich ook van zijn concurrenten.

Een nieuwe online thuis

Eduard maakt aanhangwagens voor diverse sectoren en toepassingen sinds 2001. Het uitgangspunt van de organisatie is om in de behoeften en wensen van aanhangwagengebruikers te voorzien. Om hier goed op in te spelen, heeft Eduard Aanhangwagens onlangs een nieuwe website gelanceerd. De oude website was achterhaald en daarmee toe aan verandering. De nieuwe website laat zien dat aanhangwagens niet saai zijn, maar juist modern.

De online configurator

Eén van de grootste aanpassingen op de website is de online configurator. Die tool laat websitebezoekers hun eigen aanhangwagen samenstellen. Er is veel keuze uit verschillende opties. De gebruikers kunnen aangeven welke afmetingen, type aanhangwagen en totaalgewicht zij willen. Daarnaast zijn er nog vele andere opties waaruit gebruikers kunnen kiezen. Doormiddel van een 3D-beeld wordt de gewenste aanhangwagen aan de gebruiker weergeven.

Eenvoudig dealers vinden

Naast de online configurator, maakt het platform het ook mogelijk om een dealer in de buurt te vinden. Dat kan eenvoudig en snel worden gedaan via de zoekbalk. In de zoekbalk vult de gebruiker een locatie of stad in. Vervolgens komt er een overzicht met de dichtstbijzijnde dealers in beeld. Overigens zijn de gegevens van de dealers via de website geïmplementeerd. Daardoor kan er direct een afspraak met de desbetreffende dealer worden gemaakt.

Een trendy website

De nieuwe website heeft er niet alleen nieuwe functies bij gekregen, maar is ook in een nieuw jasje gestoken. De huisstijl van de website is volkomen aangepast. De oude kleuren oranje en het grauwe grijs zijn omgeruild naar een sprankelend paars, geel, oranje en donkerblauw. Daarbij heeft de website ook nieuwe lettertypen en een andere indeling gekregen.

Meer
Laatste update:
Laatste update:
Lees meer...
Markten
BEL20