Deze maand in Newsweek: Is Bitcoin ‘Too big to fail?’

De nieuwe Newsweek, powered by Business AM, ligt in de rekken met opnieuw heel wat interessant leesvoer dat stof tot nadenken biedt:

Newsweek - Editie 16
Newsweek – Editie 16
  • Bhutan regeert reeds 50 jaar met het bruto nationaal geluk(BNG) als maatstaf, i.t.t. het bruto nationaal product. Vandaag is het een groene oase in Azië, maar zal het dat ook kunnen blijven? 
  • Wat is het geheim achter het wonderbaarlijke Covid-parcours van Vietnam? Het aantal overlijdens werd beperkt tot een minimum, het inkomen van de bevolking groeide en de inwoners merken in het dagelijkse leven nauwelijks maatregelen.
  • Met het frequente voorkomen van polygamie, holebiseksualiteit, surrogaat- en adoptieoudersimpliceert het dierenrijk dat ons concept van de ‘norm’ vooral artificieel blijkt te zijn.

Dossier: De bitcoinrevolutie

In het dossier ‘De bitcoinrevolutie: is digitaal geld de toekomst?’ stellen we de realiteit van de cryptocurrency aan de kaak: 

Dossier: De bitcoinrevolutie
Dossier: De bitcoinrevolutie
  • Bitcoin staat op het punt om mainstream aanvaard te worden. Zal het effectief de inflatiedruk van een nieuwe financiële crisis kunnen vermijden? En wat zullen de gevolgen zijn voor overheden en de bestaande economieën?
  • Kan bitcoin een aanval door de autoriteiten afslaan? Welke lessen kunnen we daarover trekken uit e-gold, een digitale munt, gecreëerd in 1996, in de begindagen van het internet?
  • Benieuwd of investeren in cryptogeld ook voor jou interessant is? We spraken met Dan Roberts, hoofdredacteur van de cryptowebsite Decrypt, en stelden zo een wegwijzer naar cryptosucces op.

LUX, living in luxury

Lux - Editie 4
Lux – Editie 4

In LUX nemen we je mee naar de andere kant van Phuket, we testten de Mercedes EQA 250 voor je uit en tippen je een uniek vakantiehuis, an der Our, in de Belgische Eifel nabij de Duitse grens.

Waar kun je het nieuwe magazine kopen?

Je leest dit alles en méér in het Newsweek magazine dat sinds woensdag 19 mei te koop in de rekken ligt. Te koop bij de betere dagbladhandelaar of via een abonnement gratis bij je thuis bezorgd.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20