Mercedes-Benz Group

MERCEDES-BENZ GROUP N ORD - DE0007100000
54,77  EUR  0.915  (1.7%)
53,86
Vorige sluiting
54,77
Huidige koers
53,22
Open
1,70%
Verschil
53,05
Laagste
55,71
Hoogste
Ask
0,00
Bid
0,00
Volume
0
Uitgegeven effecten
0
Beurskapitalisatie
0
Exchange
Cboe Europe DXE (EU)
Laatste update
ISIN
DE0007100000
RIC
MBGd.DXE

Mercedes-Benz Group is de overkoepelende firma van het iconische merk ‘Mercedes Benz’ en nog enkele andere dochterbedrijven in de autosector. De naam verwijst enerzijds naar ‘Karl Benz’, de uitvinder van de automobiel en medeoprichter van de firma. Anderzijds is er ‘Mercedes’: de dochter van een invloedrijke figuur in de onderneming: ‘Emil Jellinek’.

Het bedrijf veranderde al meermaals van naam. In het prille begin was ‘Daimler-Benz’ vernoemd naar de twee oprichters: ‘Karl Benz’ en ‘Gottlieb Daimler’. Een tijd lang bleef die naam in gebruik, tot 1998. Op dat moment fuseerde de firma met het Amerikaanse Chrysler tot ‘DaimlerChrysler’. Toen de divisie Chrysler opnieuw verkocht werd in 2007 bleef enkel de naam ‘Daimler’ over. De meest recente evolutie is te vinden in 2022: door een opsplitsing van de bedrijfsactiviteiten ontstonden twee aparte entiteiten. Eén van die bedrijven is de ‘Mercedes-Benz Group’ met de focus op personenwagens en bestelwagens. Het andere nieuwe bedrijf heet ‘Daimler Truck’ en bevat de productie van vrachtwagens en bussen.

De Mercedes-Benz Group is op haar beurt gestructureerd in twee onderdelen: de divisie ‘Cars & Vans’ en ‘Mercedes-Benz Mobility’.

Cars & Vans’ houdt zich bezig met de productie van auto’s en bestelwagens in het ‘premium’-segment. Voor elke soort klant is er in het brede gamma wel een passend model te vinden. Gaande van een bestelwagen zoals de ‘Vito’ tot een supercar: de ‘AMG GT’. Ook op vlak van elektrische wagens zet het bedrijf haar beste beentje voor. Er is het gamma volledig elektrische auto’s van ‘Mercedes-EQ’ en bovendien zijn vele van de bestaande modellen verkrijgbaar met een hybride-systeem. Voor de absolute luxefanaten is er het merk ‘Maybach’: wagens met een extreem luxueuze afwerking en comfort, waardig voor staatshoofden en miljardairs. Hoeft het niet zo opulent te zijn, dan kan je ook terecht bij dochterbedrijf ‘Smart’ voor een compacte stadswagen.

Mercedes Mobility’ is de verzamelnaam van alle (financiële) diensten die komen kijken bij een wagen. Op die manier kan Mercedes een totaalpakket aanbieden aan haar klanten. Naast de wagen zelf kan je bij het bedrijf de financiering of leasing regelen, eventueel aangevuld door een verzekering. Als zakelijke klant zijn er zelfs beheerdiensten beschikbaar voor de bedrijfsvloot.

In de laatste jaren zijn enkele belangrijke partnerschappen ontstaan met andere bedrijven. Er is bijvoorbeeld een samenwerking met Renault-Nissan-Mitsubishi voor de ontwikkeling van bestelwagens. Voor de technologie van zelfrijdende wagens doet Mercedes-Benz dan weer beroep op het Amerikaans technologiebedrijf ‘NVIDIA’. Ten slotte is ook een vermelding van het Maleisische oliebedrijf ‘Petronas’ aan de orde. Mercedes en Petronas zijn namelijk samen actief in een Formule 1 team: ‘Mercedes AMG Petronas’.

Verdienmodellen

  • Productie en verkoop van personenwagens en bestelwagens
  • Financiële diensten (leasing, financiering, verzekering…)
b2b / b2c / b2g
Sector(en)
Automobielsector, Financieel
Opgericht
1926
Medewerkers
172.425
Management team
Ola Källenius
Chairman of the Board of Management
Jörg Burzer
Production & Supply Chain Management
Renata Jungo Brüngger
Integrity & Legal Affairs
All management team...
Producten / merken
Meredes-Benz
Mercedes-EQ
Mercedes-Benz Mobility
Overige producten / merken...
Laatste update:
Laatste update:

Wall Street lager gesloten

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn maandag lager gesloten.

De toonaangevende S&P 500 index daalde 1,0 procent tot 3.655,20 punten, de Dow Jones index verloor 1,1 procent op 29.260,81 punten en de Nasdaq sloot 0,6 procent lager op 10.802,92 punten.    

Waarmee de neerwaartse trend van vrijdag wordt voortgezet, terwijl de angst voor inflatie en de mogelijkheid van een wereldwijde recessie is toegenomen. "Naast de aanhoudende stijging van de dollar, wegen de zorgen over een mogelijke wereldwijde recessie op de aandelenmarkten in het algemeen. Het risico van een harde landing voor economieën na een periode van verkrapping wordt steeds groter", zei Interactive Investor.

Op macro-economisch vlak werd maandag bekend dat de Chicago Fed-index in augustus is gedaald tot 0,00 van +0,29 in juli.

De euro/dollar noteerde op 0,9616. Bij aanvang van de handelsdag in New York bewoog het muntpaar nog op 0,9656 en rond het sluiten van de Amerikaanse beurzen op vrijdag stond er een stand van 0,9690 op de borden. 

De novemberfuture voor een vat West Texas Intermediate ruwe olie sloot maandag 2,6 procent, ofwel 2,03 dollar, lager op 76,71 dollar op de New York Mercantile Exchange.

Op dinsdag staan in de VS op macro-economisch vlak een viertal publicaties geagendeerd. Voorbeurs verschijnen de orders duurzame goederen en de Case Shiller huizenprijzenindex, gevolgd door de nieuwe woningverkopen en het consumentenvertrouwen.    

Bedrijfsnieuws

Amazon.com en Berkshire Hathaway zouden wel eens het meeste last kunnen krijgen van het nieuwe minimumtarief voor vennootschapsbelasting van 15 procent waar president Joe Biden vorige week voor tekende. De wet zou volgens onderzoekers 32 miljard dollar opleveren. Slechts 80 beursgenoteerde bedrijven zouden meer belasting moeten betalen en Amazon en Warren Buffett zouden de helft van die 32 miljard moeten ophoesten.
 
Transportbedrijven doen het relatief slecht. De twintig bedrijven in de Dow Jones Transportation Average werden deze maand 12 procent minder waard. Dit weerspiegelt de verwachting van een recessie bij beleggers.

Apple steeg 0,4 procent, hoewel analisten van Jefferies meldden dat de vraag naar de iPhone 14 in China zwakker is dan verwacht.

Het aandeel PG&E won bijna 2,0 procent, nu het aandeel een plekje in de S&P 500 index krijgt, aldus zakenzender CNBC.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door patrick

Olieprijs lager gesloten

(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie is maandag lager gesloten, waarbij de WTI-prijs verder wegzakte van de 80-dollar-drempel, uit vrees dat agressieve monetaire verkrapping door de Federal Reserve en andere centrale banken een scherpe wereldwijde economische neergang zal veroorzaken.

De ICE US Dollar Index, die de waarde van de Amerikaanse dollar meet ten opzichte van een mandje van zes vreemde valuta's, steeg maandag met 0,5 procent naar een nieuwe recordniveau in 20 jaar. 

Het Britse pond zakte ten opzichte van de dollar naar een recorddieptepunt, nadat de Britse regering vrijdag een pakket belastingverlagingen introduceerde, waardoor de inflatie in het VK naar verwachting verder zal oplopen.

Pogingen van centrale banken, met name de Fed, om de aanhoudend hoge inflatie in toom te houden, hebben de vrees aangewakkerd voor een mogelijke wereldwijde recessie die de vraag naar ruwe olie naar verwachting onder druk zal zetten.

"Vanuit een fundamenteel oogpunt wegen de dalende vraagverwachtingen zwaarder dan de zorgen aan de aanbodzijde", aldus analisten van Sevens Report Research. "Totdat de macro-vooruitzichten stabiliseren, blijft olie onder druk staan."

De novemberfuture voor een vat West Texas Intermediate ruwe olie sloot maandag 2,6 procent, ofwel 2,03 dollar, lager op 76,71 dollar op de New York Mercantile Exchange.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door patrick

Europese beurzen lager gesloten

(ABM FN-Dow Jones) De Europese beurzen zijn maandag lager gesloten.

De breed samengestelde STOXX Europe 600 index daalde 0,4 procent tot 388,75 punten, de Duitse DAX presenteerde een verlies van 0,5 procent op 12.227,92 punten en voor de Franse CAC 40 resteerde een min van 0,2 procent op 5.769,39 punten. De Britse FTSE 100 sloot vlak op 7.020,95 punten.

De aandelenmarkten hadden maandag in eerste instantie moeite hun richting te bepalen en schommelden tussen lichte winsten en verliezen, terwijl de markt de langverwachte Italiaanse parlementsverkiezing van rechts, een nieuwe verkoopgolf van het Britse pond en teleurstellende Duitse data verwerkten.

Beleggers maken zich volgens marktanalist Salah Bouhmidi van IG vooral zorgen over de verdere ontwikkeling van de economie. "Een aanscherping van de rente zal waarschijnlijk leiden tot een recessie. Maar het nare woord stagflatie doet ook de ronde. Stagnatie van de economie in combinatie met hoge inflatie kan wegen op aandelen, grondstoffen en obligaties, wat nu al het geval is. Koopjesjagers hebben de laatste tijd vaak genoeg hun vingers gebrand en blijven daarom weg van de actie", zei Bouhmidi,

MUFG Bank merkte verder op dat de scherpe daling van het pond maandag en de juist sterke stijging van de rente op Britse gilts na aankondiging vrijdag van de Britse regering om de belastingen te verlagen en maatregelen om de energieprijzen te beperken, een signaal zijn dat beleggers het vertrouwen in het VK beginnen te verliezen.

Op macro-economisch vlak werd maandag bekend dat het Duitse ondernemersvertrouwen in september tegen de verwachting in verder is verslechterd. De vertrouwensindex daalde van 88,6 naar 84,3.

De euro/dollar noteerde op 0,9642. Bij aanvang van de handelsdag bewoog het muntpaar nog op 0,9678 en bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op vrijdag stond er een stand van 0,9690 op de borden.

Olie werd maandag tot 0,4 procent duurder.

Bedrijfsnieuws

Unilever steeg in Amsterdam 0,5 procent. Vanochtend werd bekend dat Unilever op zoek moet naar een nieuwe CEO. Daarvoor heeft het wel de tijd tot eind 2023. Ook kreeg het aandeel een koopadvies van Berenberg, met een koersdoelverhoging van 46,50 euro naar 55,50 euro.

Vastgoedaandelen blijven in de hoek waar de klappen vallen. Zo daalde WDP 3,6 procent. Kleinere vastgoedaandelen zoals bijvoorbeeld Wereldhave en NSI verloren nog veel meer, mede veroorzaakt door een negatief rapport van ABN AMRO Oddo. Unibail-Rodamco wist het verlies te beperken tot 1,2 procent.

Telenet heeft de outlook voor dit jaar bevestigd. Dit deed het telecombedrijf maandagochtend in aanloop naar een beleggersdag die vandaag in London plaatsvindt. In Brussel daalde het aandeel desondanks 8,0 procent.

In Parijs steeg Thales 2,3 procent, STMicroelectronics won 1,0 procent, maar Engie noteerde 3,4 procent lager.

In Frankfurt won SAP 2,1 procent, Siemens Energy steeg 2,0 procent, terwijl RWE 3,4 procent lager noteerde. Daimler Truck daalde 2,1 procent.

Tussenstanden Wall Street

Rond het slot van de Europese beurzen noteerde de toonaangevende S&P 500 index 0,4 procent lager op 3.678,84 punten. De Dow Jones index daalde 0,6 procent, maar technologiebeurs Nasdaq noteerde juist 0,2 procent in het groen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door patrick

Shurgard krijgt bouwvergunning in Londen

(ABM FN) Shurgard heeft een bouwvergunning gekregen voor zijn project in Chadwell Heath in Oost-Londen. Dat heeft de Europese opslagspecialist maandagavond bekendgemaakt.

De site was al opgenomen in de onlangs aangekondigde ontwikkelingspijplijn van Shurgard ten tijde van de halfjaarcijfers.

Het gaat om een opslagfaciliteit van 6.800 vierkante meter, die eind 2023 klaar moet zijn.

Het gebouw zal meer dan 1.000 opslagunits aanbieden.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Matthieu Hellin

Nieuwe bestuurder voor Onward Medical

(ABM FN-Dow Jones) Onward Medial heeft Vivian Riefberg benoemd tot lid van de raad van bestuur. Dit meldde het medisch technologiebedrijf met noteringen in Amsterdam en Brussel maandag.

Riefberg zal onmiddellijk toetreden tot de raad van bestuur en zal tevens zitting nemen in het compensation committee van Onward.  

De benoeming van Riefberg zal tijdens de volgende algemene vergadering ter goedkeuring voorgelegd worden aan de aandeelhouders van Onward.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door patrick

Bank of England volgt martkontwikkelingen nauwgezet

(ABM FN-Dow Jones) De Bank of England volgt de ontwikkelingen op de financiële markten zeer nauwlettend en zal niet aarzelen de rente, indien nodig, verder te verhogen om de inflatie terug te brengen naar zijn doelstelling van 2 procent. Dit meldde de Britse centrale bank maandag nadat het Britse pond in een vrije val terecht is gekomen.

Londen presenteerde vrijdag een pakket met belastingverlagingen en maatregelen om de stijging van de energieprijzen te beperken. Daar deed de nieuwe Britse minister van Financiën Kwasi Kwarteng zondag nog een schepje bovenop. En dat kon de markt niet waarderen.

Marktvolgers vrezen dat deze maatregelen de toch al hoge inflatie alleen maar verder zullen aanwakkeren en het land dieper in een recessie zal duwen.

De Britse centrale bank zei maandag de inzet van de regering te verwelkomen. "De rol van monetair beleid is ervoor te zorgen dat de vraag het aanbod niet op zodanige wijze overtreft, dat dit op de middellange termijn leidt tot meer inflatie", aldus de Bank of England.

De centrale bank benadrukte dat het beleidscomité tijdens de volgende beleidsvergadering de impact van de vraag, de inflatie, de aangekondigde maatregelen van de regering en het effect van de daling van het pond zal beoordelen en daar gepast op zal reageren.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door patrick

Norges Bank vergroot belang in WDP licht

(ABM FN) Norges Bank heeft onlangs de drempel van 3 procent in het kapitaal van WDP overschreden. Dit maakte de Belgische specialist in logistiek vastgoed maandagavond bekend in een persbericht.

Die meldingsdrempel werd overschreden op 20 september.

Norges Bank heeft een stemrecht in WDP van 3,06 procent.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Matthieu Hellin

Brusselse beurs Europese achterblijver

(ABM FN) De Brusselse beurs heeft maandag voor de vierde sessie op rij verlies geleden. De Bel20 sloot 0,9 procent lager onder de 3.400 punten, wat voor het eerst in twee jaar tijd is.

De uitslag van de Italiaanse parlementsverkiezingen, lagere groeiverwachtingen en zorgen over de hoge inflatie domineerden aan het begin van de week het beurssentiment.

En vooruitkijkend is er weinig reden tot hoop. "In een vanmorgen gepubliceerd rapport heeft de OESO haar groeiverwachtingen voor 2023 aanzienlijk naar beneden bijgesteld en benadrukt dat de wereldeconomie een hoge prijs betaalt voor de oorlog in Oekraïne", zei Bernard Keppenne van CBC Bank in een interview met ABM Financial News. Het enige dat de situatie fundamenteel kan veranderen en de markten kan geruststellen is het staken van de vijandelijkheden door Rusland.

De econoom verwacht dat het sentiment op de beurzen deze week vooral zal worden bepaald door de publicatie van nieuwe inflatiecijfers in de eurozone, die voor aanstaande vrijdag op de agenda staan.

"Het zal geen verrassing zijn dat de inflatie verder is toegenomen," blikte Keppenne vooruit. De ramingen zitten in de buurt van 9,6 procent, mede door de zwakke euro, waardoor de eurozone inflatie importeert," aldus Keppenne.

Op de valutamarkt bereikte de euro gisteravond een nieuw historisch dieptepunt ten opzichte van de dollar, op 0,955 dollar per euro, en noteerde uiteindelijk op 0,962 dollar aan het begin van vanavond.

De sterling staat op het laagste niveau sinds 1985 ten opzichte van de dollar, omdat beleggers vrijdag het plan van de nieuwe regering om de belastingen te verlagen, goedkeurden en twijfelden aan het vermogen van het VK om zichzelf te financieren, aldus Keppenne.

De beurs in Milaan presteerde maandag relatief sterk. Volgens Keppenne werd de verkiezingswinst van rechts verwacht en vooralsnog lijkt de markt het voordeel van de twijfel te geven aan de nieuwe regering.

Om dezelfde redenen merkte Raphael Goldwasser, obligatiespecialist bij Goldwasser Exchange, op dat de spreads met Duitse obligaties weliswaar groter worden, maar dat er geen sprake is van paniek om Italië.

Verder werd olie maandag duurder, maar daalde de gasprijs in Europa.

Stijgers en dalers


In de hoofdindex, waar het rood domineerde, viel Umicore op met een koerswinst van 3,5 procent. De specialist in metaal- en batterijtechnologie maakte details bekend over zijn samenwerkinf met Volkswagen, die volgens zakenbank Jefferies "enigszins teleurstellend" waren.Ook de goede prestatie van D'Ieteren, dat 2,6 procent won, viel op.Onderaan de tabel stonden weer de vastgoedaandelen, met VGP en Cofinimmo met verliezen van 4,0 en 4,3 procent.Na een ongunstig rapport van Jefferies daalde AB InBev met 1,3 procent.In de BelMid-index viel Euronav op, dat 3 procent won, terwijl Telenet met 8 procent daalde. Het telecombedrijf bevestigde zijn jaaroutlook vóór aanvang van een beleggersdag in Londen. Telenet verhoogde ook zijn belang in productiebedrijf Caviar Group van 49 naar 70 procent. KBC Securities reageerde teleurgesteld omdat er geen langetermijndoelstellingen werden afgegeven.Onder de kleinere aandelen won Sequana Medical 7,5 procent. Dit in tegenstelling tot Onward Medical, dat juist 7,3 procent opgaf.Wall StreetBij het Europese slot stond de New York Stock Exchange licht lager, waarbij de belangrijke S&P 500 index 0,5 procent verloor. 

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Redactie ABM Financial News

Obligaties: geen paniek over Italiaanse schuld

(ABM FN) De uitslag van de Italiaanse parlementsverkiezingen, die resulteerden in een overwinning van rechts, duwt de Italiaanse obligatierentes slechts beperkt hoger.

"We zien zeker een stijging van de spreads ten opzichte van Duitsland, maar we zien geen paniek over Italië", aldus Raphaël Goldwasser, directeur van Goldwasser Exchange, een specialist in obligaties.

Aan het eind van de maandagmiddag bedroeg het verschil in rendement tussen de Duitse en Italiaanse tienjarige obligatie 240 basispunten, "iets minder dan wat we afgelopen juli zagen", zei de specialist in een gesprek met ABM Financial News.

Het rendement op de Italiaanse tienjarige Buono staat op 4,48 procent. Dat is het hoogste niveau sinds 2013.

"We hebben eerder zorgwekkender niveaus gezien", meent Goldwasser, "zoals bijvoorbeeld in 2018 het geval was."

"Ondanks de overwinning van gisteravond voor rechts, met eurosceptische politici die gaan regeren, houdt de markt zeker rekening met het feit dat Italië een zware schuldenlast heeft en dat het land niet in staat zal zijn om zonder de ongeveer 200 miljard euro steun van het Europese herstelplan kan", besluit Goldwasser.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Matthieu Hellin

Beursagenda: Belgische bedrijven

(ABM FN) Hieronder volgen de belangrijkste items op de financiële agenda voor België tot en met dinsdag 04 oktober 2022.

DINSDAG 27 SEPTEMBER 2022

07:30 Onward Medical - Halfjaarcijfers

WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2022

16:00 Colruyt - AVA
00:00 Fluxys - Halfjaarcijfers

DONDERDAG 29 SEPTEMBER 2022

-  Geen agendapunten.

VRIJDAG 30 SEPTEMBER 2022

09:00 Colruyt - Ex-dividend
00:00 Frontline - AVA

MAANDAG 03 OKTOBER 2022

09:00 Iep Invest - Ex-dividend

DINSDAG 04 OKTOBER 2022

09:00 Ageas - Ex-dividend

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20