KBC Groep

KBC ORD - BE0003565737
62,70  EUR  0.64  (1.03%)
62,06
Vorige sluiting
62,70
Huidige koers
61,80
Open
1,03%
Verschil
61,70
Laagste
62,76
Hoogste
Ask
62,80
Bid
61,50
Volume
461,243
Uitgegeven effecten
417,169,414
Beurskapitalisatie
0
Exchange
Euronext Brussels
Laatste update
ISIN
BE0003565737
RIC
KBC.BR

De KBC-groep is voornamelijk gecentreerd rond bank- en verzekeringsdiensten. De groep ontstond dan ook in 1998 in België, toen twee banken en een verzekeraar de handen in elkaar sloegen. Het was een samensmelting tussen de ‘Kredietbank’ en ‘Cera’ enerzijds en de verzekeringsmaatschappij ‘ABB Verzekeringen’ anderzijds.

Net als vele banken biedt KBC producten aan in het kader van dagelijks bankieren. Daarnaast verschaft ze leningen en biedt ze fondsen aan om te beleggen. Ook verzekeringen kan je afsluiten bij KBC. Dat aanbod geldt voor zowel particulieren, als voor zakelijke klanten. Aan die zakelijke klanten biedt KBC ook specifieke producten aan ter ondersteuning van de bedrijfsvoering.

Op digitaal vlak blijft de bank niet bij de pakken zitten: ze ontwikkelde een vrij geavanceerde bank-app ‘KBC Mobile’ die behoorlijk wat functionaliteiten heeft. Voor actieve beleggers werd dan weer het online-brokerplatform ‘Bolero’ op poten gezet.

Misschien een minder bekend feit: KBC is in veel meer landen actief dan alleen België. Er bestaat namelijk ook een ‘business unit’ in Tsjechië en een internationale divisie waar onder andere Hongarije, Bulgarije, Slovakije en Ierland onder vallen. In bijna elk land waar de bank actief is, wordt een andere afkorting als naam gebruikt. Zo heet de Tsjechische variant ‘ČSOB’, de Ierse blijft gewoon ‘KBC’ en in het Franstalige gedeelte van België heet de bank ‘CBC’.

Verdienmodellen

  • Verkoop van bankproducten
  • Kredietverlening
  • Verkoop verzekeringen
  • Verkoop beleggingsproducten en beheer van vermogens
  • Financiële diensten verlenen aan professionelen
b2b / b2c
Sector(en)
Financiële dienstverlening
Subsector(en)
Bank- en Verzekeringssector
Opgericht
1998
Medewerkers
41.000
Management team
Johan Thijs
Chief Executive Officer
Peter Andronov
Chief Executive Officer International Markets KBC Group
Erik Luts
Chief Innovation Officer, KBC Group
All management team...
Producten / merken
KBC-Plusrekening (zichtrekening)
Bolero (Online-Broker)
Beleggingsfondsen
Overige producten / merken...
Laatste update:
Laurens Bouckaert, Niels Saelens en Emmanuel Vanbrussel
Laurens Bouckaert, Niels Saelens en Emmanuel Vanbrussel
Laurens Bouckaert, Niels Saelens en Emmanuel Vanbrussel
Laurens Bouckaert, Niels Saelens en Emmanuel Vanbrussel

Taiwan Semiconductor blijft investeren - media

(ABM FN-Dow Jones) De Taiwanese halfgeleiderfabrikant TSMC heeft dinsdag vastgehouden aan zijn geplande investeringen, ondanks de opdrogende vraag naar smartphones. Dat meldde persbureau Bloomberg dinsdag. 

Volgens het bericht zei voorzitter Mark Liu tegen journalisten na de jaarvergadering van het bedrijf dat hij verwacht dat de investeringen dit jaar aan de onderkant zullen uitkomen van de bandbreedte van 32 miljard tot 36 miljard dollar, die het bedrijf voor het jaar gepland had.
 
Volgens analist Jordan Klein van Mizuho deed TSMC "officieel wat analisten al maanden verwachtten - de investeringen in 2023 naar de onderkant van de bandbreedte van 32-36 miljard dollar brengen door aanhoudende correctie van de voorraden vooral bij fabrikanten van smartphones en pc's.In april verlaagde TSMC de winstverwachtingen voor het jaar maar liet het investeringsbudget ongemoeid.  

Sommige analisten vreesden dat het budget onder 30 miljard dollar zou duiken door de lagere vraag dit jaar en het nieuws van dinsdag voelt volgens Klein dus als een meevaller.

TSMC is een zogenaamde "fab", die miljarden transistoren etst op siliconenwafers om 
chips te maken die worden ontworpen door Apple, Nvidia en AMD - chipfabrikanten die geen eigen 'fab' hebben zoals Intel bijvoorbeeld wel heeft.

De update van het Koreaanse bedrijf is een opluchting voor bedrijven die apparaten aan fabs verkopen, zoals ASML, KLA Corp en Applied Materials. 

TSMC sloot dinsdag 2 procent hoger op Wall Street. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door archie

Wall Street sluit licht hoger

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn dinsdag licht hoger gesloten, terwijl beleggers wachtten op inflatiecijfers voor mei en het rentebesluit van de Fed volgende week. 

De S&P 500 sloot 0,2 procent hoger op 4.283,85 punten, technologie-index Nasdaq steeg 0,4 procent naar 13.276,42 punten en de Dow Jones-index sloot vrijwel ongewijzigd op 33.573,28 punten.   

De Russell-2000 index voor kleinere beursgenoteerde bedrijven steeg 2,7 procent, deels door een herstel van regionale banken. De index voor regionale banken van Invesco KBW steeg maar liefst 5,6 procent.

Beleggers hielden over het algemeen echter het kruit droog in aanloop naar het rentebesluit van de Federal Reserve volgende week. Nu bankiers van de Amerikaanse centrale bank geen uitspraken mogen doen over het monetaire beleid tot na het rentebesluit van volgende week, "moeten de markten opnieuw bezien of we volgende week een pauze krijgen, of nog een renteverhoging van 25 basispunten", aldus marktanalist Michael Hewson van CMC Markets.

Een meerderheid van de markt rekent nog altijd op een pauze, maar volgende week verschijnen nog inflatiecijfers uit de VS die de Fed zal meenemen in het rentebesluit.

Op macro-economisch vlak was het rustig. 

De euro/dollar noteerde op 1,0694. 

De olieprijs daalde. WTI-olie sloot 0,6 procent lager op 71,74 dollar per vat.

Bitcoin herstelde na een forse daling maandag de cryptomunt al een tik kreeg van de aanklacht tegen cryptobeurs Binance. Meer dan zestig cryptomunten worden nu beschouw als effecten met een waarde van 100 miljard dollar, en moeten aan de bijbehorende regels voldoen.

Bedrijfsnieuws

Het aandeel Apple sloot licht lager, na een lagere opening. De techreus introduceerde een virtual reality headset tijdens de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. De Vision Pro, Apple's eerste nieuwe product in tien jaar, moet bijna 3.500 dollar gaan kosten. Volgens marktkenners zal pas over jaren duidelijk zijn of de VR-bril een nieuw succes voor Apple zal zijn. De markt reageerde in eerste instantie negatief.  

Cryptobeurs Coinbase daalde 12 procent, nadat het bedrijf werd aangeklaagd door de Amerikaanse beurswaakhond SEC voor het vermengen van functies als effectenbeurs, broker-dealer, en clearingbedrijf. Belangrijke informatie zou niet zijn gedeeld. Maandag werd ook cryptobeurs Binance aangeklaagd door de toezichthouder. 
   
GitLab schoot 31 procent omhoog na sterke omzetcijfers. Het bedrijf richt zich op generatieve AI. 

Boeing sloot 0,7 procent lager. Het aandeel daalde dinsdag nadat de vliegtuigbouwer meldde dat er nieuwe problemen zijn gevonden in de Dreamliner-vliegtuigen, volgens nieuwsberichten. De nieuwe problemen zouden geen veiligheidsrisico opleveren. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door archie

Europese beurzen sluiten licht hoger

(ABM FN-Dow Jones) De aandelenmarkten in Europa zijn dinsdag licht hoger gesloten, na koersdalingen eerder op de dag. De Stoxx Europe 600 index steeg 0,4 procent op 461,68 punten. De Duitse DAX klom 0,2 procent tot 15.992,44 punten. De Franse CAC 40 steeg 0,1 procent tot 7.209,00 punten. De Britse FTSE eindigde 0,4 procent hoger op 7.628,10 punten.

Eerder op de dag stonden de beursgraadmeters nog licht lager. Beleggers bleven risicomijdend, in afwachting van de rentebesluiten van de Federal Reserve en de Europese Centrale Bank volgende week.

"Het optimisme van eerder deze week is bewolkt door hernieuwde zorgen over een dreigende recessie in Amerika, terwijl de repercussies van de bankencrisis terug lijken te komen om grote Amerikaanse kredietverleners de voet dwars te zetten.

Investment manager Simon Wiersma van ING wees ook op een onverwachte renteverhoging in Australië, waar de beleidsrente met een kwart punt omhoog ging naar 4,1 procent om de inflatie te beteugelen. Vooral de rentes op kortlopende Australische staatsobligaties liepen op, zag Wiersma.

Op macro-economisch vlak was het rustig. De detailhandelsverkopen in de eurozone bleven in april stabiel, volgens cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. Gerekend werd op een stijging van 0,3 procent.

De euro/dollar noteerde op 1,0695. WTI-olie werd 0,2 procent goedkoper en kostte 71,95 dollar.

Bedrijfsnieuws

In Frankfurt ging Sartorius aan kop, met een plus van 2,9 procent. Porsche, maandag nog koploper in de DAX, verloor bijna 2 procent en ook Zalando eindigde in het rood.
 
TotalEnergies was hekkensluiter in de CAC 40 en verloor bijna een procent. Ook Shell en BP stonden in Londen onder druk door de dalende olieprijs.

Farmacie-aandelen leidden de winsten in Brussel. Galapagos steeg 2,9 procent na een strategie-update. Ook UCB werd ruim een procent meer waard.

Luxe-artikelenmerken Hermès, LVMH en EssilorLuxottica verloren opnieuw licht terrein, na de daling van maandag.

Tussenstand Wall Street

De Amerikaanse beurzen stonden hoger rond sluitingstijd in Europa. De S&P500 index steeg een kwart procent, techbeurs Nasdaq 0,4 procent en de Russell 2000 index steeg zelfs 2,5 procent  
 
De Amerikaanse beurzen sloten maandag lager. De S&P 500 daalde 0,2 procent op 4.273,79 punten, de Dow Jones index verloor 0,6 procent op 33.562,86 punten en de Nasdaq sloot 0,1 procent lager op 13.229,43 punten. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door archie

Bel20 sluit hoger dankzij farma

(ABM FN) De beurzen namen dinsdag een afwachtende houding aan, net als maandag, maaar toch kon de Bel20 0,6% hoger sluiten op 3.656,90 punten, met hulp van de farmaciesector.

"Na de krachtige opmars eind vorige week namen de technologieaandelen en in hun kielzog de aandelenindices een adempauze", merkte Philippe Gijsels, hoofd beleggingsstrategie bij BNP Paribas Fortis, op.

De daling van de olieprijzen dinsdag woog ook op de trend en logischerwijs op olieaandelen. Zo verloor Total Energies in Parijs 1 procent.

Bovendien wakkerde de recente publicatie van de ISM-index voor de dienstensector op maandag de vrees voor een recessie in de Verenigde Staten weer aan.

Meer in het algemeen zijn beleggers voorzichtig, in afwachting van de vergaderingen van de twee grootste centrale banken ter wereld, de Fed en de ECB, over acht dagen.

"Bernard Keppenne, hoofdeconoom bij CBC Banque, gaf het volgende commentaar: "Terwijl de Fed misschien op het punt staat een pauze in te lassen, wezen ECB-leden erop dat de instelling een andere positie inneemt ten aanzien van de inflatie.

De econoom merkte op dat Christine Lagarde zelf verklaarde dat "de laatste beschikbare gegevens erop wijzen dat de indicatoren voor de onderliggende inflatiedruk hoog blijven. En hoewel sommige tekenen van matiging vertonen, is er geen tastbaar bewijs dat de onderliggende inflatie een hoogtepunt heeft bereikt".

Opgemerkt moet worden dat 76% van de FedWatch-barometer van de CME Group verwacht dat het monetaire beleid in de Verenigde Staten ongewijzigd blijft. Ondertussen verhoogde de Reserve Bank of Australia haar belangrijkste beleidsrente vannacht naar 4,1%.

Op de valutamarkt daalde de euro dinsdag naar 1,069 dollar voor 2 euro.

Stijgers en dalers

De farmaciesector vierde hoogtij. Binnen de hoofdindex domineerde UCB de handel met een winst van 1,4 procent, gevolgd door Argenx, dat 0,7  procent won. Galapagos, de op twee na grootste farmaceutische component van de Bel20, won zelfs 2,9 procent.

D'Ieteren steeg 1,4 procent. Het aandeel ging ex-dividend. Sofina deed het slechter met een verlies van 1,9 procent.

Buiten de hoofdindex maakte Lotus Bakeries een sprong van 4,5 procent, geholpen door de gunstige beoordeling van Berenberg, dat zijn koersdoel voor de koekjesfabrikant verhoogde naar 7.000 euro.

Atenor daalde daarentegen met 0,4 procent,  nadat de CEO van de ontwikkelaar in de marge van de Investor On Tour zei dat de markt de boodschap over de aankondiging van de verkoop van activa verkeerd had begrepen.

De Noorse magnaat John Fredriksen verhoogde zijn belang in Euronav. Het aandeel steeg 3,7 procent.

Ondertussen op Wall Street

Bij het sluiten van de Europese indices bewoog de aandelenmarkt in New York zonder veel richting, met de S&P500 die 0,3 procent steeg.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door archie

Beursagenda: Belgische bedrijven

(ABM FN) Hieronder volgen de belangrijkste items op de financiële agenda voor België tot en met woensdag 14 juni 2023.

WOENSDAG 7 JUNI 2023
Geen agendapunten

DONDERDAG 8 JUNI 2023
Geen agendapunten

VRIJDAG 9 JUNI 2023
Geen agendapunten

MAANDAG 12 JUNI 2023
Geen agendapunten

DINSDAG 13 JUNI 2023
00:00 Colruyt - Jaarcijfers 

WOENSDAG 14 JUNI 2023
00:00 IBA - Jaarvergadering
00:00 Sipef - Jaarvergadering
07:00 Greenyard - Jaarcijfers

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Redactie ABM Financial News

Beursblik: groei en vraagvooruitzicht bepalen koers olieprijzen

(ABM FN-Dow Jones) Op dit moment blijven de zorgen over de wereldwijde groei- en vraagvooruitzichten de koers van de ruwe olieprijzen bepalen. Dit stelde Ole Hansen, grondstoffenspecialist bij Saxo Bank, dinsdag in een analyse.

Die zorgen gelden volgens Hansen niet alleen voor 's werelds grootste importeur China, "maar ook voor de VS en andere belangrijke regio's."

Opwaarts potentieel voor de olieprijzen lijkt voorlopig dan ook onwaarschijnlijk, "zolang de focus blijft liggen op de verzwakkende economische vooruitzichten", aldus Hansen.

Verder maken de oliemarkten zich ook zorgen "over wat er gebeurt als Saoedi-Arabië door marktomstandigheden in de komende maanden de vaten niet meer kan toevoegen. Hetzij door een stijgende productie van anderen of door een economische vertraging waardoor de vaten ongewenst worden", schetst de grondstoffenanalist.

Kijkend naar het technische plaatje, liggen de totale net long posities over het geheel genomen vlakbij het laagste niveau in ruim tien jaar.

"Dit laat zien hoe de oliemarkt al dicht bij het inprijzen van een worst-case scenario is. Speculanten zullen uiteindelijk een ondersteunende factor moeten worden voor de prijzen en zodra dat gebeurt, zullen ze Saoedi-Arabië helpen in zijn verlangen naar hogere prijzen", besluit Hansen zijn analyse.

De WTI-olieprijs noteert dinsdag rond een procent lager op 71,50 dollar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen

Intel verkoopt belang in Mobileye

(ABM FN-Dow Jones) Het aandeel Mobileye staat dinsdag onder druk, nadat Intel liet weten voor 1,4 miljard dollar aan aandelen in het bedrijf te willen verkopen.

Mogelijk wil Intel winst nemen op zijn positie. Mobileye werd afgelopen oktober door Intel naar de beurs gebracht, toen tegen een waardering van ongeveer 16 miljard dollar. Sindsdien verdubbelde de waardering ruimschoots. 

Intel zal 35 miljoen aandelen Mobileye verkopen, waarbij de begeleidende banken de optie hebben om nog eens 5,25 miljoen stukken te verkopen.

Het aandeel Mobileye lijkt dinsdag bijna 4 procent lager van start te gaan dinsdag, terwijl Intel iets hoger lijkt te beginnen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen

Onderzoek naar ING Belgie vanwege schenden privacy werknemers - media

(ABM FN) De Belgische autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar ING België. Dit meldt persbureau Belga dinsdag.

De bank zou, aldus een klacht van vakbond BBTK, mailverkeer van duizenden werknemers hebben ingezien.

Volgens de vakbond respecteert ING België de cao's en het arbeidsreglement betreffende de privacy van haar werknemers niet, en veroorloofde de bank zich "om zonder enige toestemming de inhoud en de mailwisselingen van duizenden van haar werknemers te controleren". Dat is verboden en strafbaar. De bond houdt hier Peter Adams en Isabel Carrion voor verantwoordelijk.

Hoe lang het onderzoek gaat duren, is volgens Belga onduidelijk.

ING België is het overigens oneens met de arbeidsrechtbank, die besliste om het voornemen van de bank om een beschermde personeelsvertegenwoordiger omwille van dringende redenen te ontslaan, ongegrond te verklaren. ING België besloot daarom in beroep te gaan tegen het arrest van de arbeidsrechtbank, zo meldde het op 27 april.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Redactie ABM Financial News

Wall Street maakt zich op voor lichtrode opening

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan dinsdag een licht lagere opening tegemoet. De futures op de S&P 500 noteren in aanloop naar de openingsbel in New York 0,1 procent in de min.

"De verhouding tussen risico en rendement voor aandelen blijft ongunstig, met name in de VS", meent CIO Mark Haefele van UBS.

Beleggers houden het kruit droog in aanloop naar het rentebesluit van de Federal Reserve volgende week.

"Nu bankiers van de Amerikaanse centrale bank gemuilkorfd zijn tot na het rentebesluit van volgende week, moeten de markten opnieuw beoordelen of we volgende week een pauze gaan zien, of dat we nog een renteverhoging van 25 basispunten krijgen", aldus marktanalist Michael Hewson van CMC Markets.

Een meerderheid van de markt rekent nog altijd op een pauze, maar volgende week verschijnen nog inflatiecijfers uit de VS die de Fed meeneemt in het rentebesluit.

Op macro-economisch vlak is het dinsdag rustig. De agenda is leeg.

De euro/dollar noteert dinsdagmiddag op 1,0677. WTI-olie is ruim 2 procent goedkoper en kost iets meer dan 70 dollar per vat.

Bedrijfsnieuws

Exxon Mobil en Chevron staan dinsdag onder druk als gevolg van de dalende olieprijs.

Het aandeel Apple steeg maandag aanvankelijk naar een nieuw record, maar de slotkoers lag daaronder. De techreus introduceerde zijn langverwachte virtual reality headset tijdens de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie. De Vision Pro, Apple's eerste nieuw product in tien jaar, moet bijna 3.500 dollar gaan kosten. Volgens marktkenners zal pas over jaren duidelijk zijn of het product een nieuw succes voor Apple zal zijn. Diverse analisten verlaagden hun advies op Apple na de onthulling, omdat die al ingeprijsd was. Dinsdag lijkt Apple rond een half procent lager te gaan openen.

Aandelen Coinbase noteren voorbeurs bijna 15 procent in de min, nadat bekend werd dat de U.S. Securities and Exchange Commission Coinbase aanklaagt. Maandag werd al bekend dat cryptobeurs Binance wordt aangeklaagd door de Amerikaanse toezichthouder. Volgens analisten kan Coinbase meer dan 30 procent van zijn omzet kwijtraken door de aanklacht. Bitcoin noteert dinsdag licht lager.

Slotstanden

De Amerikaanse beurzen zijn maandag lager geëindigd. De S&P 500 daalde 0,2 procent op 4.273,79 punten, de Dow Jones index verloor 0,6 procent op 33.562,86 punten en de Nasdaq sloot 0,1 procent lager op 13.229,43 punten. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen

SEC klaagt ook Coinbase aan

(ABM FN-Dow Jones) Aandelen Coinbase noteren voorbeurs bijna 15 procent in de min, nadat bekend werd dat de U.S. Securities and Exchange Commission Coinbase dinsdag aanklaagt.

Volgens de SEC opereert Coinbase als een ongeregistreerde broker en beurs en heeft het bewust de regels niet gevolgd.

Maandag werd al bekend dat cryptobeurs Binance wordt aangeklaagd door de Amerikaanse toezichthouder.

Volgens analisten kan Coinbase meer dan 30 procent van zijn omzet kwijtraken door de aanklacht. Bitcoin noteert dinsdag licht lager.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen
Lees meer...
Markten
My following
Markten
BEL20
Crypto