Hotel The Ultimo in Sydney

Logeertip: slapen tussen de sterren in The Ultimo

Ultimo staat gekend als de hipste buurt van Sydney is nu ookal even de thuis van een origineel hotel. In The Ultimo draait alles rond astrologie en sterrenbeelden: het werkte samen met topastroloog Damian Rocks en creëerde een uniek concept.

Hotel The Ultimo in Sydney

Als gast in dit hotel krijg je een stadsgids aangeboden die volledig op maat is voor jouw sterrenbeeld en de leukste eetplekjes tot de tofste bezienswaardigheden aanbeveelt. De doorgaans avontuurlijke Ram gaat surfen, terwijl de rustzoekende Maagd op yogales gaat.

In het hotel krijg je dagelijks jouw horoscoop en in de lobby vind je verschillende astrologieboeken voor mocht je meer willen weten over het thema. Zelfs de Astrolo-thee is specifiek voor jouw sterrenbeeld uitgekozen.

Kies je voor een Off The Charts-verblijf, dan krijg je naast een gepersonaliseerde sterrenkaart, maankalender en slippers ook een gratis persoonlijkheidslezing aan de hand van jouw sterrenbeeld. De kamers zijn intiem, rustgevend en combineren wit- en grijstinten met rustieke stenen muren.

Vanaf 126 euro per nacht, meer info op www.theultimo.com.au

Hotel The Ultimo in Sydney