Markten:
Markten inladen...

ZATERDAG 31 OKT

Business 24/7

Zoeken
Goesting. Inspiratie. Wanderlust.
scrollTop top
18/09/2020 Redactie 3 min leestijd

Logeertip in Zuid-Afrika: villa Aloë Vera

In het noorden van Zuid-Afrika, vlak bij de grens met Mozambique, vind je in Villa Aloë Vera een klein stukje paradijs. Dit prachtige huis staat middenin de Afrikaanse bush, naast een rivierbedding. De villa is geschikt voor zes personen en telt drie badkamers, een zwembad en een jacuzzi.

Stel je voor: je schuift ’s morgens vroeg, bij de eerste zonnestralen van de dag, het enorme raam van je kamer open. Je stapt je terras op en gelooft je ogen bijna niet wanneer je op enkele meters afstand een antilope uit het zwembad ziet drinken.

Nog vol ongeloof start je de dag met een ontbijt met zicht op de Afrikaanse wildernis. Na een kwartier in de sauna neem je een verfrissende duik in het zwembad. ’s Avonds geniet je van een barbecue in de ondergaande zon terwijl je napraat over de ballonvaart, safari of mountainbiketour van die dag. Afsluiten doe je rond het kampvuur of in de jacuzzi op het terras.

Villa Aloë Vera in Zuid-Afrika

Zandspruit Estate, waar de villa ligt, is een privéreservaat van meer dan duizend hectare en is de thuis van ongevaarlijke dierenfamilies zoals giraffen, zebra’s en impala’s. Het domein heeft enkele geasfalteerde wegen om het met de auto te doorkruisen en verschillende bewegwijzerde wandel- en fietspaden.

Zandspruit Estate ligt aan het dorpje Hoedspruit, tussen het beroemde Krugerpark en de indrukwekkende Blyde River Canyon. Dé locatie bij uitstek om het noorden van Zuid-Afrika te ontdekken.

Het vakantiehuis kun je reserveren vanaf 2.250 euro per week via de website homesofafrica.com.

Homes of Africa verhuurt nog drieëntwintig andere fantastische villa’s. De huizen zijn allemaal eigendom van Belgen of Nederlanders en liggen in het privédomein Zandspruit Estate. De persoonlijke hosts van @yourservice helpen je bij het boeken van activiteiten en excursies ter plaatse.

Villa Aloë Vera in Zuid-Afrika

Source: Goodbye


Logo Business AM

Corona-alarm

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308

Biden vs Trump
AMERIKAANSE VERKIEZINGEN
Volg het hier LIVE elke dag
 • Wie wint de Amerikaanse verkiezingen?

  Biden vs Trump
Logo Business AM

Business AM | Stocks