Lening op afbetaling bij Leemans

Als je een bepaald bedrag wil lenen met garantie op een vaste rente en looptijd, geeft een lening op afbetaling je volledige controle over jouw uitgaven. Je kunt je budget in je eigen tempo plannen. Je weet hoeveel je leent en je hebt een vaste premie die je over een vooraf afgesproken termijn terugbetaalt. Je maandelijkse premie verandert nooit.

Een slecht kredietprofiel heeft geen invloed op jouw mogelijkheid om leningen op afbetaling te verkrijgen. Financiële leningen op afbetaling worden geregeld zonder naar jouw kredietwaardigheid te kijken. Daarom, ongeacht of je een slechte credit score als gevolg van achterstallige betalingen hebt, kan Leemans je altijd helpen bij het verkrijgen van leningen op afbetaling.

Vaak aarzelen we om leningen aan te vragen omdat we denken dat dit hele proces van het lenen van contant geld een saaie klus is. Met behulp van online leningen op afbetaling voor slechte kredietleningen kun je probleemloos en eenvoudig geld lenen. Het is mogelijk om snel een aanvraag in te dienen en goedkeuring te krijgen en daarmee jouw geldkwesties snel op te lossen.

Tip! Bekijk ook leningen van deze aanbieders: 

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Wie kan een lening op afbetaling afsluiten?

Iedereen die in België verblijft kan een lening op afbetaling afsluiten.

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen?

Als lener moet je een geldige bankrekening op jouw naam hebben en moet je ouder zijn dan achttien jaar. Dit is een uiterst belangrijke voorwaarde en moet tegen elke prijs worden vervuld. Andere vereisten zijn onder meer:

  • In het bezit zijn van een identiteitskaart of een verblijfsvergunning geldig in België.
  • Een betaalbaar inkomen hebben in België.
  • Een ​​goede kredietwaardigheid hebben, hoewel er oplossingen zijn voor diegenen die dat niet hebben.
  • Om in een positie van voldoende solvabiliteit te zijn.

Het enige dat moet worden opgemerkt, is dat Leemans je op dezelfde dag van toepassing geld aanbiedt. Ze zorgen ervoor dat aan jouw behoefte wordt voldaan zodra deze zich voordoet. Leemans heeft misschien zelfs geen kredietscores nodig. Het enige dat ze nodig hebben, is jouw vertrouwen. Je aangevraagde hoeveelheid geld wordt goedgekeurd op dezelfde dag waarop deze is aangevraagd, wat betekent dat je niet meer hoeft te wachten op het geld.

Het web is de beste optie voor het toepassen van dit soort financiële regelingen. Dit is de snelste manier om geld te lenen. Vul gewoon een eenvoudig online formulier in dat persoonlijke informatie bevat zoals leeftijd, naam en inkomen en taakstatus.

Tip! Bekijk ook leningen van deze aanbieders: 

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20