Langer thuis wonen met Koninklijke Otolift Trapliften

Geschreven met de input van Otolift

In 1891 richtte Otto Ooms zijn eigen grofsmederij op in Nederland. In 130 jaar tijd is deze smederij uitgegroeid tot de trapliftfabrikant van nu. Onder leiding van de vierde generatie van de familie Ooms worden de trapliften van Otolift wereldwijd verkocht. Eén van de dingen die in de jaren niet veranderd is, is de gedrevenheid om klanten zo goed mogelijk te helpen.

De trapliften van Otolift maken het voor veel mensen mogelijk om zo lang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen. Uit een onderzoek naar de woontrends onder 65-plussers blijkt dat steeds meer Vlaamse ouderen op zichzelf blijven wonen. Dit komt enerzijds door een toename van het aantal 65-plussers en anderzijds doordat veel ouderen zelfstandig willen blijven. Om op een veilige manier zelfstandig te blijven, is het belangrijk dat zij passende hulpmiddelen kunnen gebruiken.

Kwalitatieve trapliften snel geleverd

De gedrevenheid van Otolift om mensen te helpen, zien we ten eerste terug in de kwaliteit van de trapliften. Een traplift is een hulpmiddel waar iemand op moet kunnen vertrouwen. Otolift innoveert daarom elke dag om veilige en kwalitatieve trapliften te garanderen. Door goed naar de klanten te luisteren, weet Otolift wat voor hen belangrijk is. Ook na de installatie garandeert het familiebedrijf kwaliteit. De vakkundige monteurs van Otolift controleren en onderhouden de traplift elk jaar.

Ten tweede helpt Otolift door de trapliften zo snel mogelijk te leveren. Veel ouderen wachten (te) lang met het kopen van een traplift. Zij willen zo lang mogelijk zelf de trap op- en afgaan. Op dat moment is het van belang dat de traplift er zo snel mogelijk is. Otolift levert trapliften dan ook binnen 48 uur.

Tweedehands trapliften van kwaliteit

Een Otolift traplift is een kwaliteitsproduct of het nu gaat om een nieuwe of een tweedehands traplift. De liften worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals de krasvaste poedercoating op de rails en de sterke bekleding voor de stoel. Daarom ziet ook een gebruikte traplift van Otolift er nog netjes uit.

In de eigen fabriek controleren gespecialiseerde medewerkers de gebruikte liften nauwkeurig. Zowel de stoel als de rail worden opnieuw ingezet. Slijtagegevoelige onderdelen zoals de accu en de motor worden gereviseerd of geheel vervangen als dat nodig is. De tweedehands trapliften worden pas verkocht als zij helemaal voldoen aan de Europese veiligheids- en kwaliteitsregels voor trapliften. Nadat ze zijn gereviseerd, zijn ze haast niet meer van nieuw te onderscheidden

Doordat de trapliften volledig hergebruikt kunnen worden, wordt er op de inkoop van grondstoffen bespaart. Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor Otolift; het familiebedrijf wil nu en in de toekomst een positieve invloed hebben op de medewerkers en de omgeving.

Meer