Hoe je kleinste reiskoffer inpakken als een professional? (VIDEO)

Nu de zomermaanden voor de deur staan blijft de eeuwige vraag wat mee te nemen op reis en hoe al die spullen in je koffer te krijgen. 

YouTube biedt hulp. Op een eerste video is te zien hoe iemand voldoende kleren voor een volle maand in een carry-on koffer krijgt, dat is de kleinere koffer, die ook in de cabine wordt toegelaten (55cm x 40cm x 20 cms).

De video is al 5,2 maal bekeken op YouTube, maar omdat hij in fast forward wordt afgespeeld, gaat kostbare informatie verloren. Dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de tweede video, die gemaakt werd op aanwijzingen van vliegend personeel.

De eerste gouden tip? Leg alles wat je mee wil nemen op bed en elimineer daarna zowat een derde. Want dat is de hoeveelheid kleren die je tijdens je reis nooit zal dragen.

Meer
Mijn Volglijst

Valuta: dollar fundamenteel beter dan euro

27/11/2021 09:24

(ABM FN-Dow Jones) Fundamenteel staat de Amerikaanse dollar er beter voor dan de euro. Dit vindt valuta-analist Joost Derks van iBanFirst.

Daarbij verslechtert de coronasituatie in Europa "in rap tempo met mogelijk hardere lock-downs tot gevolg". De euro/dollar is hier afgelopen week ook al op vooruit gelopen, maar werd aan het eind van de afgelopen handelsweek een halt toegeroepen, zag Derks.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20