Het samenstellen van een kerstpakket voor jouw werknemers

Geschreven met input van Twenty Four Webvertising

Het is weer zover: tijd om na te denken over het jaarlijkse kerstpakket. Dit jaar heeft er heel anders uitgezien dan vorige jaren, en daarom is het dit jaar leuk om ook iets anders te doen met het kerstpakket. Dat kan alleen al het budget zijn dat je er voor over hebt. Waarschijnlijk hebben jouw werknemers veel thuisgewerkt dit jaar, en is ook het vooruitzicht van de kerstborrel niet echt aantrekkelijk. Pak daarom uit met de kerstpakketten en verras jouw werknemers met een leuk kerstpakket, zodat ze daar ook weer met een goed gevoel naar terugblikken.

Bepaal een budget voor het kerstpakket

Wanneer je begint met het nadenken over het kerstpakket, is het belangrijk om te bedenken wat het budget is. Aan de hand daarvan kan je dan gaan kijken welke artikelen je in het kerstpakket gaat stoppen. Wil je liever een pakket samenstellen met allerlei eetwaren, die uiteraard wel houdbaar zijn? Of ga je liever voor een pakket met leuke artikelen, zoals gadgets, een boek, en kledingstukken? Meestal heb je voor dit kerstpakket een hoger budget nodig.

Wat voor soort pakket stuur jij?

Wil je een kerstpakket sturen om jouw werknemers blij te maken met wat lekkers of wil je ze juist ondersteunen met leuke producten die aansluiten bij het bedrijf? Denk daarbij bijvoorbeeld aan een boek waar ze weer veel van kunnen leren. Dat doel bedenken helpt jou ook weer verder bij het kiezen van een kerstpakket. Natuurlijk hoef je dat niet allemaal alleen te bedenken, want je kunt gerust interne hulp inschakelen. Er zijn genoeg werknemers die het leuk vinden om daarbij te helpen en een bijdrage te leveren aan het bedrijf.

Kerstpakketten online versturen

Waarschijnlijk kan je dit jaar niet zelf het kerstpakket overhandigen, maar wordt het verstuurd per post. Het is ook leuk om jouw werknemers thuis te verrassen, maar zorg er dan wel voor dat ze het kerstpakket op tijd ontvangen. Dit jaar zullen meer pakketten worden verstuurd per post dan vorig jaar, om nog maar niet over alle andere cadeaus te spreken. Plan daarom het verzenden van de kerstpakketten goed, zodat jij niet te laat bent en je werknemers denken dat ze niks meer krijgen. Daarbij kan je natuurlijk nog wel een online kerstborrel inlassen, om het geheel compleet te maken. Heb je zelf al een leuk online personeelsfeest in gedachten? Ga er dan voor.

Schakel hulp in bij experts

Natuurlijk is het niet altijd even gemakkelijk om een kerstpakket samen te stellen. Niet elke werknemer heeft dezelfde smaak, wat het ook niet makkelijker maakt. Bij Maxilia kan je terecht om zelf kerstpakketten samen te stellen met de producten die zij hebben geselecteerd. Kies je liever voor gemak? Dan kan je natuurlijk ook kiezen uit de standaard kerstpakketten die zij al voor jou hebben klaargemaakt. Er zijn diverse kerstpakketten waar je uit kunt kiezen, zodat je uiteindelijk een perfect cadeau hebt voor jouw werknemers. Wat wil je nog meer? Het kerstpakket van 2020 was nog nooit zo leuk en gemakkelijk om te bestellen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20