Geld lenen

De meesten van ons zullen minstens één keer in ons leven een financiële noodsituatie tegenkomen en we hebben niet altijd het geld bij de hand om de kosten te dekken. Het goede nieuws is dat er veel verschillende manieren zijn om snel geld te lenen.

Waarom zou ik snel geld lenen?

Het is belangrijk om te onthouden enkel een lening te nemen als je echt niet anders kan, omdat de rentetarieven hoog zijn. Het nemen van een lening om feesten of andere onnodige activiteiten in het weekend te financieren, is nooit een slimme beslissing. Snelle leningen moeten alleen worden aangegaan om je te helpen uit een slechte situatie te komen. Dus, als het je kan helpen betalen voor autoreparaties en dringende uitgaven, dan is het gerechtvaardigd.

Vergelijk hier snel en makkelijk verschillende kleine leningen:

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Payday-lenders maken het gemakkelijk om snel geld te lenen – met de verwachting dat je het geld bijna net zo snel zult terugbetalen als dat je het hebt ontvangen. Betaaldagleningen krijgen hun naam van de uitdrukking “contant tot betaaldag”. Met andere woorden, je wordt geacht de lening terug te betalen wanneer je jouw volgende salaris of andere geplande betaling ontvangt.

Als je minder dan 3.000 euro moet lenen, kan een persoonlijke lening van een kredietvereniging een betaalbare optie zijn. Federale kredietverenigingen hebben een plafond van 18 procent APR op de meeste leningen, en niet alle kredietverenigingen houden rekening met jouw credit score en inkomsten bij het verstrekken van persoonlijke leningen. Aan de andere kant leggen traditionele banken over het algemeen veel nadruk op jouw kredietwaardigheid en bieden ze vaak alleen leningen aan voor een bedrag van 2.000 euro of meer.

Algemene voorwaarden voor een snelle lening

De voorwaarden van een lening kunnen variëren naargelang de kredietgever. Je krijgt ze op hetzelfde moment als de leningaanbieding, dus lees ze aandachtig door. Tegelijkertijd krijg je een betalingsplan en de rentetarieven voor die lening. Voor kleine leningen kan het jaarlijkse percentage vrij hoog zijn en kunnen late vergoedingen enorm zijn. Zorg ervoor dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat je de lening op een gegeven moment kunt terugbetalen voordat je het contract ondertekent. Als je problemen ondervindt bij het voldoen aan de betalingstermijnen, neem dan onmiddellijk contact op met de verstrekker.

Hoe snel kun je online geld lenen?

Het aanvragen van een lening bij Leemans duurt slechts enkele minuten en is een zeer eenvoudig proces. Ze vragen alleen om de informatie die nodig is om snel op jouw aanvraag te reageren. Zodra jouw aanvraag is ingediend, ontvangt je binnen een paar kantooruren een leningconsulent.

Vind hier de beste lening voor jouw situatie:

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20