Een droomverblijf op dit privé-eiland kost u 80.000 dollar per nacht

Wie over de middelen beschikt en er even tussenuit wil, doet er goed aan om te midden van een pandemie een tropisch privé-eiland af te huren. Dit net geopende eiland in de Maldiven is daar uiterst geschikt voor – althans voor de superrijken. 

Waldorf Astoria, dochterbedrijf van de Amerikaanse hotelketen Hilton, heeft zijn zogenoemde Ithaafushi-resort voor het publiek geopend. Het eiland is maar liefst 32.000 vierkante meter groot en wordt voorgesteld als het grootste privé-eiland van de Maldiven. En voor 80.000 dollar (66.000 euro) per nacht kan u er in alle rust vertoeven. 

Drie luxueuze villa’s

Het luxueuze eiland biedt plaats aan 24 gasten en heeft drie gebouwen. Zo is er een villa aan het water met twee slaapkamers en regendouches, zowel binnen als buiten, een gedeelde woonkamer, een zwembad en een jacuzzi. Daarnaast is er een strandvilla met drie slaapkamers en twee zwembaden. De derde villa heeft dan weer vier slaapkamers, jacuzzi’s en een grote gemeenschappelijke woonruimte.

© 2021 Hilton

De architectuur op het eiland beschrijft Waldorf Astoria als ‘verfijnd en toch modern’ en ‘met een knipoog naar de Maldivische charme’. Naast persoonlijke conciërges, is er voor de gasten ook een volledig culinair team op het eiland aanwezig dat een op maat gemaakt menu kan samenstellen. 

‘Belichaming van exclusiviteit’

‘Ontworpen voor de meest veeleisende reizigers, is het Ithaafushi – The Private Island de belichaming van exclusiviteit, in een van de meest inspirerende bestemmingen ter wereld , waar een speciaal team elke behoefte voorziet’, aldus Nils-Arne Schroeder, van Hilton Asia Pacific.

Ook leuk om weten: het privé-eiland is gemakkelijk te bereiken vanaf de internationale luchthaven in de hoofdstad Male. Gasten kunnen het eiland in 40 minuten bereiken op een van de zes jachten van het resort. Voor wie liever wil genieten van het geweldige uitzicht vanuit het watervliegtuig, is er ook een 15 minuten durende vlucht beschikbaar.

© 2021 Hilton
© 2021 Hilton
© 2021 Hilton
© 2021 Hilton

Lees ook:

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20