Trump lijkt nu persona non grata bij krant die slechts enkele jaren terug loyaal leek: “Man uit Florida doet aankondiging”

De New York Post, een voornamelijk politiek rechtse Amerikaanse krant op tabloidformaat die de voorbije jaren pro-Trump berichtte, heeft alle banden met de voormalige president ogenschijnlijk verbroken.

Waarom is dit belangrijk?

Donald Trump heeft nog altijd behoorlijk wat macht over het politieke landschap van de Verenigde Staten. Veel rechts leunende media steunden hem daar de voorbije jaren in. Maar nu lijkt die steun als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

De essentie: De New York Post begroef Trumps aankondiging dat hij in 2024 terug president wil worden op de 26e pagina.

  • Ook werd geminimaliseerd wat er aan de hand is. “Een gepensioneerde uit Florida heeft dinsdagavond de verrassende aankondiging gedaan dat hij zich kandidaat zou stellen voor president”, staat er te lezen.
  • De krant spotte ook met Trumps leeftijd. In het artikel staat te lezen dat Trump, indien hij in 2024 zou winnen, hij 78 zal zijn wanneer hij het hoogste ambt in
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Lees nu 3 artikels gratis per maand!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer