De keldervampieren: waarom je wijn toch beter te vroeg dan te laat ontkurkt

Wijnexpert Frank Van der Auwera laat z'n, eigengereide, licht schijnen over de wijnactualiteit

Wijnliefhebbers ontdubbelen zich in twee grote groepen: zij die hun flessen altijd véél te vroeg ontkurken, en zij die wijn beschouwen als een product dat vanzelfsprekend lang in de kelder moet sluimeren en doorrijpen. Deze laatste categorie voelt zich echter vaak superieur tegenover de ‘babymoordenaars’, maar gaat wel voorbij aan het feit dat een wijnkelder geen hospitaal noch beautysalon

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Lees nu 3 artikels gratis per maand!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer