De 5 beste telefoon accessoires voor zakenmensen

Geschreven met branded content van GSMpunt

Als je iemand bent die met enige regelmaat de wereld over vliegt voor zaken, dan weet je hoe belangrijk het is om over de juiste telefoonaccessoires te beschikken. Uiteindelijk is je telefoon het belangrijkste communicatiemiddel tussen jou en het kantoor (en privéleven) wanneer je onderweg bent. Om deze redenen hebben we voor jou de vijf beste telefoon accessoires voor zakenmensen op een rijtje gezet. Van powerbanks tot noise cancelling koptelefoons, het komt allemaal terug in dit blog.

1. Een powerbank

Is zeker een noodzakelijke accessoire voor iedereen die met enige regelmaat aan het reizen is. Een powerbank komt volledige tot zijn recht als je moet wachten op het vliegveld of op de trein en er op dat moment geen stopcontacten in de buurt zijn. We raden je wel aan om een powerbank aan te schaffen van minimaal 10 t0t 20.000 mAh maar die wel klein genoeg is om gemakkelijk mee te nemen.

2. Noise cancelling koptelefoon of oortjes

Als je je vaak in ruimtes bevindt waar veel ruis is zoals luchthavens of treinstations, dan zijn oordopjes of een koptelefoon met noise cancelling zeker een uitkomst. Ze zorgen ervoor dat alle ongewenste ruis buiten blijft waardoor je in alle rust kunt werken of een oogje dicht kunt doen.

3. Een stevig telefoonhoesje voor op reis

Naast jezelf moet je ook jouw smartphone goed beschermen. Dit kun je het beste doen door een goed passen telefoonhoesje aan te schaffen. Mocht je alleen maar binnen de EU reizen en dus geen paspoort nodig zijn, dan raden we jou een telefoonhoesje met pasjeshouder aan. Hier kun je dan gelijk jouw betaalpassen en id-kaart in kwijt, super handig natuurlijk.

4. Handig en klein bluetooth keyboard

Het is natuurlijk wel zo handig om zoveel mogelijk werk te doen op een klein portable device als je op het vliegveld staat. Dit kan een telefoon zijn maar ook een handzame tablet. Een klein bluetooth toetsenbord kan in zulke situatie dan jouw redder in nood zijn. Hierdoor kun je gemakkelijk grote mailtjes en documenten opstellen zonder dat je telkens de laptop tevoorschijn moet toveren. 

5. Een VPN verbinding

Tijdens je reis wil je natuurlijk niet onbeveiligd gebruik maken van openbare wifi hotspots. Het is dan ook belangrijk om een goed VPN abonnement af te sluiten. Een VPN verbinding zorgt er namelijk voor dat alles wat jij op dat moment doet beveiligd is. Hierdoor kun je ongestoord je gang gaan.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20