GMGroup is op zoek naar een Creatieve Witte Raaf (aka Digital Creative)

GMGroup, een publicatiefenomeen

Met brands zoals Newsweek, Business AM, 8AM, Gezond.be, Goodbye, Travelmedia, Studio Beluga, Strak en newsmonkey.be creëren we content om te informeren, te inspireren en te beïnvloeden.

Door voortdurend na te denken over hoe en met welke content we het (online) publiek kunnen bereiken, ontwikkelen we het mediabedrijf van de 21ste eeuw.

In dit sterk groeiende landschap zijn we op zoek naar een creatieve witte raaf aka Digital Creative 
die een onmisbare ondersteuning kan bieden aan Business GM 
(met de brands Newsweek, Business AM en 8AM).

Ben je een ware creatieve wizard? Ben je ambitieus en sta je te springen om een verantwoordelijke rol op te nemen binnen een uitdagende werkomgeving van een snelgroeiend bedrijf? 
Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

The Challenge?

You’re an Absolutely Legendary Native Advertising Expert! 
We zoeken een creatieveling met uitstekende copywriting skills die de Native Advertising voor de brands van Business GM voor zijn of haar rekening neemt.  
Je schrijft native advertising artikels over uiteenlopende onderwerpen voor zowel online als offline media, je volgt de native campagnes op en houdt contact met de klant om samen de insteek en lay-out van het artikel te bepalen. Ook rapportering naar de klant ga je niet uit de weg. Je hebt daarom voldoende kennis van Facebook Business Manager en Google Analytics.

You’re a creative guru! 
Een pur sang creatieveling die wild wordt van crazy brainstormsessies en out of the box ideeën. 
Je brengt graag ideeën aan en denkt mee na over originele ‘aftersales’-concepten en klantervaringen.
Je hebt een uitstekend gevoel voor creativiteit en design, en je tovert pitches, offertes en presentaties om in grafische pareltjes. Ook mock-ups van artikels maken om (potentiële) klanten te imponeren, doen jouw creatieve kriebels groeien.  Een basiskennis Photoshop (of gelijkaardig programma, bv. Canva) is dus wenselijk.  

You’re a people person! 
Je bent een enthousiasmerende teamplayer en gaat heel vlot in overleg. Je bent open minded, denkt oplossingsgericht en gaat geen opdracht uit de weg. Interactie met het team en de klant zal dan ook dagelijks op de agenda staan.

What does it take?

  • Je hebt minimum 3 jaar aantoonbare ervaring in een gelijkaardige functie
  • Je hebt copywriting skills en kan zakelijke native advertising artikels schrijven
  • Je voelt je goed in een uitvoerende en ondersteunende rol
  • Je bent communicatief en gezond assertief
  • Je bent een creatieveling met commercieel inzicht
  • Je hebt een basiskennis Photoshop, Canva of gelijkaardig designprogramma
  • Je hebt voldoende kennis van Facebook, Google Analytics, … (ifv rapportering)

What to expect?

Binnen GMGroup kom je terecht in een jong en ambitieus team dat samen met jou the next level wil gaan. Een ultramoderne werkplek (MeetDistrict) in Berchem wordt je uitvalsbasis.

Je komt terecht in een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij de goesting om bedrijvig en leergierig te zijn, dagelijkse geprikkeld wordt. 

Voor je gedreven inzet, krijg jij van ons in ruil een boeiende en afwisselende functie als Digital Creative met een aantrekkelijke verloning.

Ben jij de witte raaf die we zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door naar vacature@gmgroup.be. Good luck! En hopelijk tot snel!