Colruyt gaat kant-en-klare maaltijden aan huis leveren in Brussel

Sinds kort kunnen Brusselse klanten van Colruyt maaltijden bestellen bij de supermarktketen, schrijft de vakwebsite Gondola.

De nieuwe maaltijddienst heet Rose Mary en is actief vanuit de keuken van de Colruyt Group Academy in Ukkel. Omdat daar sinds de lockdown geen workshops meer plaatsvinden, maken chef-koks en Colruyt-medewerkers er verse maaltijden klaar. Klanten hebben keuze tussen klassieke maaltijden, een gezonde hap of wereldkeuken.

‘We zien dit als een gezonder alternatief voor andere maaltijdbezorgdiensten’, legt woordvoerster Silja De Cock uit aan Gondola. ‘De maaltijden van Rose Mary zijn een sneller en handiger alternatief voor zelf koken, omdat de maaltijden kant-en-klaar zijn en alleen nog maar opgewarmd hoeven te worden.’

Fietskoerier

Wie zijn maaltijd voor 12 uur ’s middags bestelt, krijgt die ’s avonds aan huis geleverd door een fietskoerier. ‘Voorlopig speelt zich dit enkel af in het Brusselse, aangezien het hier gaat om een nieuw foodconcept dat nog heel erg in z’n kinderschoenen staat’, vervolgt de woordvoerster.

Concreet is bestellen enkel mogelijk in Ukkel, Vorst, Sint-Gillis, Watermaal-Bosvoorde, Elsene, Etterbeek, Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe. Colruyt sluit een uitbreiding niet uit, als het concept blijkt aan te slaan.

Lees ook: Carrefour gaat maaltijden leveren

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20