Markten:
Markten inladen...

DONDERDAG 01 OKT

Business 24/7

Zoeken
Goesting. Inspiratie. Wanderlust.
scrollTop top
14/08/2020 goodbye.be 5 min leestijd

5 must-sees op het exotische St. Barth

Inspiratie nodig voor een volgende trip? Het exotische St. Barth is een goed idee! We selecteerden alvast vijf must-sees op het eiland!

Le Guanahani

St. Barth - Le Guanahani

Paradijselijk. Dat is veruit de beste beschrijving voor het mondaine eiland St. Barths in de Caraïben. De sfeer is helemaal à la St. Tropez, maar daarvan zal de Franse heerschappij over dit eiland wel aan de basis liggen.

Even paradijselijk is het boetiekhotel Le Guanahani met amper 31 kamers en 36 suites. Die zijn allemaal ondergebracht in bungalows, waarvan sommige met een privé zwembad en zicht op de baai. De inrichting is eenvoudig chic, met donkere houten vloeren en kleurrijke accenten.

Het witte zandstrand en de strandbar zijn voorbehouden voor de gasten. Voor wie houdt van watersport, beschikt Le Guanahani over een uitgebreid arsenaal van toys: jetski’s, kayaks, surfplanken, …

Vanaf 538 euro per nacht, op www.legauanahani.com 

Aéroport Saint-Jean-Gustave III

Aankomen met het vliegtuig op St. Barths is een hele belevenis. Door de korte landingsbaan van amper 650 meter kunnen enkel kleine vliegtuigjes landen en vertrekken. En die moeten bovendien laag over een heuvel aanvliegen. Dat maakt de kleine luchthaven van St. Barths een heuse attractie. Voor de mooiste kiekjes vat je best post langs de weg bovenaan.

Ligne St. Barth

Al meer dan 30 jaar runt Hervé Brin een familiebedrijfje op St. Barths, een eigen cosmeticamerk dat de naam van het eiland draagt. Ligne St. Barth bestaat uit een reeks natuurlijke producten voor het gezicht, lichaam en haar. Ook voor mannen heeft Ligne St. Barth een uitgebreid gamma. Er is een winkel in het kleine stadscentrum en een webshop (maar die levert helaas niet in België).

Meer info op www.lignestbarth.com 

Nikki Beach

St. Barth - Nikki Beach

De strandbars van Nikki Beach vind je in de meest mondaine badplaatsen van Ibiza, Monte Carlo, Koh Samui, Miami, Dubai en dus ook op St. Barth. Niet goedkoop, dat merk je al aan de auto’s op de parking en aan de blitse heren en dames die er vertoeven, maar niettemin leuk om hier een middag of avond door te brengen.

Meer info op www.nikkibeach.com

On the rocks

St. Barth - On the Rocks Eden Rock Hotel

Deze bar en restaurant is gevestigd op de bovenste etage van het Eden Rock hotel, met een mooi zicht op de baai van St. Jean. De keuken is gevarieerd Frans en Creools, maar tegelijk prijzig. Je betaalt natuurlijk mee voor het uitzicht.

Meer info en reserveren op www.edenrockhotel.com

Source: Goodbye


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  33.962.216
 • Aantal
  doden
  1.014.095
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  118.452
 • Aantal
  doden
  10.016
Biden vs Trump
AMERIKAANSE VERKIEZINGEN
Volg het hier LIVE elke dag
Logo Business AM

Business AM | Stocks