10 geheimen die piloten u nooit zullen vertellen

5. Sommige regels houden geen enkele steek

[media-credit name=”Austrian Airlines” link=”https://www.flickr.com/photos/austrianairlines/14171428879/in/photolist-nAhh5F-iyh8DR-fSUq7T-8FYudU-faQew6-Qdr1-hnpdW7-qkkB9v-7zWc43-6pyNNB-5EcwFT-oiNpT6-nDPkLA-rrDxD1-7vFZQe-biCabF-fKi35t-5VzLDm-6pCyky-bV5oxQ-7JdcJP-foT68M-9gRox5-92aVCU-4jNt4k-9gNfbK-8tNVsR-fKdnwp-etEN6G-fJjfeP-eYXxJ4-7zSqF8-9sCPw9-9gNnoH-7yUGKD-ebZPBj-j1Ay6X-hvMK7W-8m8SYw-6efCCQ-SaoUM-ap5R6c-6gsSTp-929opz-9jgbom-rqep7J-BgDzVW-fjHRik-aZwrit-rUbZ3″ align=”alignnone” width=”1024″]stewardess plane food[/media-credit]

Zo mogen stewards en stewardessen 12 kilometer boven het aardoppervlak hete koffie serveren in een vliegtuig dat op elk moment een turbulentie kan ervaren van 650 kilometer per uur. Toch moeten ze zich helemaal vastgespen wanneer we tegen 15 kilometer per uur op een stuk vlak asfalt taxiën.

Meer